| Autoru |
Poruka |
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Iskra je napisao: vuja kojic je napisao: nuša je napisao: vuja kojic je napisao: uplašićete nušu,sirotica tek došla cccc sirotica ja  ))) ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) aaaaaaaa plačem ti trebaju maramice ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) može,i novine stare ako imaš
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
|
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
ovde neko nekog zaebava ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:30 Postovi: 676
|
LaYice ,Iskra ... Kako li sve ovo pofatate ,da mi je znati... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Bolje je ćutati svoje reči , nego izgovarati tuđe ...
|
|
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
LaYa je napisao: cekaj breeeeeeeeeeee ne mogu da postignem i mi VIP dusu imamo ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) Mozete otvoriti radio stanicu VIP ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
Iskra je napisao: ovde neko nekog zaebava ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) neee
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Boss ne meni pp..ASG 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
nuša je napisao: Koga vrijeđa moj glazbeni izbor...molim poštovani publikum neka se izjasni? Нуша, малена, смири се мало... Није запело, беш песму. Пусти неколико дана, посматрај како други, тек си дошла. Не мораш први дан, па уз... Толико је лепих песама, одабери неку љубавну, шаљиву... Ај сад, смири се. Таман је вече лепо кренуло, сви весели, шале се, па сад да нешто замутимо без разлога. ![[give_rose.gif] [give_rose.gif]](./images/smilies/give_rose.gif)
|
|
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

Pridružio se: 19 Feb 2013, 18:18 Postovi: 576
|
Trile je napisao: Nesho, jebga bona ako ti se kaze da ne mere onda ne mere sta si zapela molim!?
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
_MaNiaC_ je napisao: LaYice ,Iskra ... Kako li sve ovo pofatate ,da mi je znati... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) ne fatamo nikako čitamo svaku 5 stranu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
|