| Autoru |
Poruka |
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Trile je napisao: alo bre zenske nemoj da pustim obezbedjenje da radi
sta se prepucavate tu Mi se samo dobro zabavljamo ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46372
|
Pozdrav društvance... Šta se radi u kafanče?
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
nuša je napisao: Julia je napisao: nuša je napisao: ups...dobila sam opomenu....ne vidim razloga dobivanja opomena i ogranićenja u glazbenom izboru, niste fer. Pjesma je obiteljska karaktera, opisa ljubavi majke i sina te momka i cure mu...u čemu je fazon, štaaaa, ne smijemo se voljeti?????? gde si dobila opomenu? tamo gore što vi govorite pp...i nije smiješno...tužno do zla boga ![[think.gif] [think.gif]](./images/smilies/think.gif) ćuti ti si raja
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
LaYa je napisao: Prvo...mi smo stari i bolje se znamo i logicno je da vise pisemo medjusobno Drugo...jeste novi? jeste,pridjite,pisite po temama,zacikavajte...sta bilo...sta ocekujete,da cemo da vam noge peremo Trece...normalno je da neko nekome ne pase,na prvu...sta vas cudi? Jao lazo nemas pojima niko o tome ne pise... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Andjeo sa greskom je napisao: Molena je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Vidim podela je na VIP i seljake tako rec tete Molena.Au pa to nije suprotnost od VIP.Skroz los odgoj ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ma ko rece? ne izmisljaj..to nije krenulo od mene Pamtim ko slon,ti si pitala na vrucoj samo se ne mogu setiti koga,da li mislis da je podela na VIP i seljake. Al aj necu,vidim da si osetljiva ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) E ti si bas bukvalista..ti bas ne kontas ..jbg. Zao mi je.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Molena,ja sam Vip kamikaza a ti,koja vp si ti,si smislila?
|
|
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
o Senka nista sve je u redu samo nemoj ti da mi uredujes ovde sve je pod kontrolom
pripremamo blato i zenske ce malo da se ,,aikido i slicno
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Senka je napisao: Pozdrav društvance... Šta se radi u kafanče? Pozz senka evo zabavljamo se ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
nuša je napisao: Julia je napisao: nuša je napisao: ups...dobila sam opomenu....ne vidim razloga dobivanja opomena i ogranićenja u glazbenom izboru, niste fer. Pjesma je obiteljska karaktera, opisa ljubavi majke i sina te momka i cure mu...u čemu je fazon, štaaaa, ne smijemo se voljeti?????? gde si dobila opomenu? tamo gore što vi govorite pp...i nije smiješno...tužno do zla boga ![[think.gif] [think.gif]](./images/smilies/think.gif) pa ja ti se i ne smejem..samo pitam.. sta si, postavila neku pesmu i dobila opomenu?
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

Pridružio se: 19 Feb 2013, 18:18 Postovi: 576
|
LaYa je napisao: Prvo...mi smo stari i bolje se znamo i logicno je da vise pisemo medjusobno Drugo...jeste novi? jeste,pridjite,pisite po temama,zacikavajte...sta bilo...sta ocekujete,da cemo da vam noge peremo Trece...normalno je da neko nekome ne pase,na prvu...sta vas cudi? ja bih da mi nogice tko opere...onak laganice masažica...mooore!!!
|
|
|
|
|
|
|
|