Autoru |
Poruka |
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Шта би са Хавајима? М? Ја бих ипак на Хаваје. Имам три хавајке (кошуље, не жемске) и шорц, величине јастучнице... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

|
Molena je napisao: u najljepsem gradu sa puno mostova....gdje je rijeka zelene boje i gdje sunce uvijek s'ja..a bura dere 258 na sat i prolazi ti kroz kosti..a ti sa cvikama na ocima i osmijehom prkosis buri i koracas ,ides tamo iza projektanta u najbolju bastu na svijetu da popijes kavu, gdje je uvijek sunce a bura ne puse...ahhhh Овај опис ме подсећа на Котор! Једино место у коме сам видео да од јачине буре киша пада хоризонтално, па тамо нико не носи кишобран...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
MAD BOOKSELLER je napisao: Molena je napisao: u najljepsem gradu sa puno mostova....gdje je rijeka zelene boje i gdje sunce uvijek s'ja..a bura dere 258 na sat i prolazi ti kroz kosti..a ti sa cvikama na ocima i osmijehom prkosis buri i koracas ,ides tamo iza projektanta u najbolju bastu na svijetu da popijes kavu, gdje je uvijek sunce a bura ne puse...ahhhh Овај опис ме подсећа на Котор! Једино место у коме сам видео да од јачине буре киша пада хоризонтално, па тамо нико не носи кишобран... Nije Kotor... grad podno Veleža...zavukao se ispod i prkosi buri, uz zelenu rijeku Neretvu i gdje ti kisobran nista ne znaci kada kisa pada..ali imamo jeftin taxi hahaha 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
Metković ??
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

|
Molena je napisao: Nije Kotor... grad podno Veleža...zavukao se ispod i prkosi buri, uz zelenu rijeku Neretvu i gdje ti kisobran nista ne znaci kada kisa pada..ali imamo jeftin taxi hahaha  Мостар? Кад будеш ишла, сврати и поздрави Ћоровића и Шантића. Неки од мени најдражих људи, уопште...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
MAD BOOKSELLER je napisao: Molena je napisao: Nije Kotor... grad podno Veleža...zavukao se ispod i prkosi buri, uz zelenu rijeku Neretvu i gdje ti kisobran nista ne znaci kada kisa pada..ali imamo jeftin taxi hahaha  Мостар? Кад будеш ишла, сврати и поздрави Ћоровића и Шантића. Неки од мени најдражих људи, уопште... Kad budem isla...dole zivim inace  Pozdravit cu svakako he he... Šantiću je malo lakse jer su mu i Eminu smjestili nedavno blizu njega...skoro u istoj bašČi 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
MAD BOOKSELLER je napisao: Шта би са Хавајима? М? Ја бих ипак на Хаваје. Имам три хавајке (кошуље, не жемске) и шорц, величине јастучнице... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Može... Prvo idemo na Havaje, pa posle 'vatamo avion za Meksiko. Rek'o mi ćale da mu kupim jedan pončo ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
kod mog deteta ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|