Autoru |
Poruka |
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Žex je napisao: Na mene je forum imao ogroman uticaj dok se konačno jednog jutra nisam opametio. Naučio sam lekciju i priznajem da sam bio virtuelno grešan. Pomešao sam virtuelni svet sa realnim i skupo me je koštalo. Iz ove perspektive sve to što mi se dešavalo jako mi je smešno Kada sam to pričao nekim svojim prijateljima, oni su me gledali izgubljeno i većina njih mi je govorila ''To tebi ne može da se desi'' Može, kako ne... Svakome... Da ne objašnjavam, većina vas zna o čemu se radi...  e, nemam pojma o čem pričaš 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Žex je napisao: Na mene je forum imao ogroman uticaj dok se konačno jednog jutra nisam opametio. Naučio sam lekciju i priznajem da sam bio virtuelno grešan. Pomešao sam virtuelni svet sa realnim i skupo me je koštalo. Iz ove perspektive sve to što mi se dešavalo jako mi je smešno Kada sam to pričao nekim svojim prijateljima, oni su me gledali izgubljeno i većina njih mi je govorila ''To tebi ne može da se desi'' Može, kako ne... Svakome... Da ne objašnjavam, većina vas zna o čemu se radi...  Sve ti je oprosteno sinko..idite u Miru hahaha  Zex..pricali smo..sve znas. Danak neiskustva i pogresna procjena, svima se moze desiti. Ti si samo prebacio ono iz net svijeta u realu i ispalo je da to nije TO. Idemo dalje..pametniji za jedno iskustvo.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
uh, kako bi' ja njega onda dobro natukao
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Žex je napisao: Na mene je forum imao ogroman uticaj dok se konačno jednog jutra nisam opametio.
Naučio sam lekciju i priznajem da sam bio virtuelno grešan. Pomešao sam virtuelni svet sa realnim i skupo me je koštalo. ..... tell mi more little brother
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
@Pikard Ako iko zna ti znaš...  @molenče Danak virtuelnom neiskustvu svakako. U neku ruku i danak životnom neiskustvu, jer sam na puno stvari gledao crno-belo Naučio sam dobre lekcije i sada sam jači i obazriviji.
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Mojne je napisao: Žex je napisao: Na mene je forum imao ogroman uticaj dok se konačno jednog jutra nisam opametio.
Naučio sam lekciju i priznajem da sam bio virtuelno grešan. Pomešao sam virtuelni svet sa realnim i skupo me je koštalo. ..... tell mi more little brother Duga je to priča... Dosta forumaša je upoznato sa tim, a iskreno ne bih da opisujem te događaje Ukratko... Žex je imao pogrešnu procenu, živeo u zabludi, bio opsednut , a kada sam se probudio iz svega toga shvatio sam da su ljudi u virtuelnom svetu ogromnom većinom sušta suprotnst realnom svetu.... Lično sam preživeo to i rekao sebi nikad više Žexe na taj način...
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
E moj Željko, ti si toliko dobro odgojeno čeljade da je meni pomalo muka kad pogledam na sebe. Legendo.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Picard je napisao: E moj Željko, ti si toliko dobro odgojeno čeljade da je meni pomalo muka kad pogledam na sebe. Legendo. Potpisujem.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Picard je napisao: E moj Željko, ti si toliko dobro odgojeno čeljade da je meni pomalo muka kad pogledam na sebe. Legendo. Uh bre Pikarde, pretera ga Hvala bro što tako misliš, ali ne znam da li si pročitao ono što napisah gore ''U virtuelnom svetu većina ljudi je sušta suprotnost onome što su u realnom svetu'' 
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
Žex je napisao: Picard je napisao: E moj Željko, ti si toliko dobro odgojeno čeljade da je meni pomalo muka kad pogledam na sebe. Legendo. Uh bre Pikarde, pretera ga Hvala bro što tako misliš, ali ne znam da li si pročitao ono što napisah gore ''U virtuelnom svetu većina ljudi je sušta suprotnost onome što su u realnom svetu''  Ma kakvi, ne slažem se bro. Možda neke male razlike, ali sušte suprotnosti ne postoje, barem ne dugoročno.
|
|
|
|
|
|