Autoru |
Poruka |
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
..koga bi od forumaša voleo da ti postavlja pitanja dok si ustoličen..a koga ne bi voleo za propitivača...
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
Molena je napisao: Prica se da si forumas sa najvecom zbirkom fotografija forumasica, jel istina to?  Zadnje najbolje iznenadjenje koje si dozivio? Sta ti najvise nedostaje dok si sada gore? Jel ti vazan izgled ili ono nesto? hahah ...ko to prica i gde..i kako da znam ko kolko ima fotografia..ja imam nesto sitno..20-25komata..  ... ...kad mi doktor reko..nie upala plutja..angina je..  ... ...uglavnom nedostaem sam sebi..ovde sam svaciji... ...vaznoe ono nesto kako neko izgleda..  ...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Koji ti je najdrazi nadimak? Jesi li 'maza' ? Sta radis kad zatvoris oci...o cemu razmisljas? Ko igra bolje rukomet: Hrvatska ili Srbija? 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
Minnie je napisao: ..da imaš ženskog klona...koji muškarac bi ti bio najizazovniji da ga muvaš...ili najlakši da ga smuvaš... ...men je zotja sve i svja..samo bi u njega gledo i nigde drugde... ...toe kad covek ima ono nesto u svom izgledu na netu i nista manje u reali..  ...
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
..oš ti zovem megaru da te propita....
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
Minnie je napisao: ..u koga u ovom virtuelnom svetu imaš najviše poverenja... ...eeih tebra..poverenje je nesto sto se stice vremenom... ...ima ih vise..ti..molena..oni indijanci sa fairya..i jos par njih... ...el ti kazem da sam lakoveran..  ...
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
..jesi li se ikada ljutn'o na Minnie...zbog bilo čega...
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
siN bRutaL je napisao: Minnie je napisao: ..u koga u ovom virtuelnom svetu imaš najviše poverenja... ...eeih tebra..poverenje je nesto sto se stice vremenom... ...ima ih vise..ti..molena..oni indijanci sa fairya..i jos par njih... ...el ti kazem da sam lakoveran..  ... hehehe..jesi majke mi...vid' ti torokuša od poverenja... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
Molena je napisao: Sta mislis o najavljenoj paradi ove godine u Bg?
Jesi ikada virio i gledao neke kako se 'taslace' ?
Tvoja neostvarena sexualna fantazija?
Sta mislis o muskarcima koji se depiliraju? ...pridruzitju se u prvim borbenim redovima..  ... ...voajerisao i onanisao..ihaaa kolko puta... ...ja je karam a ona mi pushi..msm da mi se to netje ni ostvariti..  ... ...sta ima da mislim o sebi..mora se vodi racuna o frizurici..  ...
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
Ja ću samo da vam mahnem i da kažem da vas sa užitkom čitam... ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|