Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
зашто непишеш? бар код мене словце ниси тури од ондаК си привремено тамо ил за век? и кад че доЏеш да се гледамо да и ја видим то чудо невиЂето ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) а палвфо нарафски етеј Б толико од мен, драго ми је да смо поразговаркали малкоте
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
siN bRutaL je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Mene samo jedno interesuje,zasto stalno stavljas te maske?  ...to tie andjo sretjo vezano za post-apokalipticnu eru..neka subkultura ovono... ...a ima i delom fetisa..nedostatak vazduha..choking..ovono..pojacava uzitak.i tako..  ... Volis da te dave  .Sad cu te udavim pitanjima 
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
...samo ti udri..izdrzljiv sam ja..  ...
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Zasto onoliko prozivas Marina? (nisam u toku) Toliko od mene,nek te pita neko ko te zna 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Muzika koju slusas je muzika tvoje mladosti li sta? Kad si bio na zadnjem koncertu i kojem? Jesi sreo neku madjaricu u busu na putu prema gore? Smeta li ti stomak kada vezes tene?  Volis li da ljulja ili da zulja?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
Andjeo sa greskom je napisao: Zasto onoliko prozivas Marina? (nisam u toku) Toliko od mene,nek te pita neko ko te zna  ...cuj onoliko..mogu ja i vise..  ... ...ma jok..toe samo igranje..nista licno..  ...
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
..ko te na ovo nagovori i kako..detaljan izveštaj moliću...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Mozes li izdvojiti sebi najslicnije na forumu? ( ako postoje he he)
Tocka tocka tockica...cemu, estetika ili nesto trece?
Jel zivot bolji sada ili prije?
Jel prije bilo kokos ili jaje?
Ko ti najcesce drma kavez? ha ha
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Minnie je napisao: [pozz.gif]
..ko te na ovo nagovori i kako..detaljan izveštaj moliću... Minnie ne cudi se nego pitaj  .... ..ljub...ljub
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
..čijom forumskom šifrom bi se rado poslužio..
|
|
|
|
|
|