Autoru |
Poruka |
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
jesi li zaljubljen koja je najveca ludost koju si ucinio zbog zene nosis li nekad rsparne carape boxerice ili slip
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
Emanuella je napisao: kako je u becu kad se vracas sta bi predlozio papi da radi kad ode u penziju? ...pro'ladno ovde..neki sneg zaostao... ...vratjam se kraem nedelje..a mozda i ne..  ... ...papa nek pocne da skuplja salvete i portikle..trebatje mu...
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
no?
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Чуј ја па да те утепам Ц иЧ тој нечеш гледаш елем, све оћем те питувам ал никако да нам се укрсту путови, што те жемске млого волу м? си баш тако неизбежан? ја мислела ти мој чојк с села , Лесковчанин као оно цфцко он у Беч ел си близу први оли четрнајестибицирк м ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
Emanuella je napisao: jesi li zaljubljen koja je najveca ludost koju si ucinio zbog zene nosis li nekad rsparne carape boxerice ili slip ...nisam zaljubljen.. ![[nene.gif] [nene.gif]](./images/smilies/nene.gif) ... ...ludos' !?..dao otkaz..razveo se i vratio se njojzi..sve u istom danu..  ... ...ne nosim rasparane rapeca.. ...i slip i boxerice..kako koi dan..
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
Вучица je napisao: Чуј ја па да те утепам Ц иЧ тој нечеш гледаш елем, све оћем те питувам ал никако да нам се укрсту путови, што те жемске млого волу м? си баш тако неизбежан? ја мислела ти мој чојк с села , Лесковчанин као оно цфцко он у Беч ел си близу први оли четрнајестибицирк м ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ...mene ko voli vujkana..toj pucaju ledja..  ... ...nie zbilja..da ne budem lazno skroman..mnogo sam dobar..zanimljiv..kulturan..lep..visok..plav..dobro..nisam plav..  ... ...a inace..u 22. sam biciklu..  ...
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
siN bRutaL je napisao: ...nisam zaljubljen.. ![[nene.gif] [nene.gif]](./images/smilies/nene.gif) ... оШ се заљубишкаш м? немам појам ди је тој бицикло ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
...ne bira se to vujkana..mda zaljubljivanje trae par dana... ...ja sam coek velikog srca..i volim  ... ...nemam nia pojma..negde uz dunav...pored 11-tog..  ...
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Mene samo jedno interesuje,zasto stalno stavljas te maske? 
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
Andjeo sa greskom je napisao: Mene samo jedno interesuje,zasto stalno stavljas te maske?  ...to tie andjo sretjo vezano za post-apokalipticnu eru..neka subkultura ovono... ...a ima i delom fetisa..nedostatak vazduha..choking..ovono..pojacava uzitak.i tako..  ...
|
|
|
|
|
|