|
Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: Jeste jedno mislim,drugo pisem, trece radim-takve su sve zene pa i ja. I digao si mi pritisak na trista.
Moja baba bolje od tebe zna da se izjasni a nema ni dana skole! Hahhahaha,dobro ba Megi idemo dalje,,,,
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Bradpresto Pitt je napisao: MeGi je napisao: Jeste jedno mislim,drugo pisem, trece radim-takve su sve zene pa i ja. I digao si mi pritisak na trista.
Moja baba bolje od tebe zna da se izjasni a nema ni dana skole! Hahhahaha,dobro ba Megi idemo dalje,,,, Ako imas nekih problema u reali nemoj da dolazis ovdje da se istresas na meni! Je l ti jasno! I slobodno ti idi dalje...kud te noge nose. Toliko od mene. Sad vruca stolica moze da se nastavi,ali bez mene, dobila sam toplotni udar...
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
ok pozivamo Brutalnog
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: MeGi je napisao: Jeste jedno mislim,drugo pisem, trece radim-takve su sve zene pa i ja. I digao si mi pritisak na trista.
Moja baba bolje od tebe zna da se izjasni a nema ni dana skole! Hahhahaha,dobro ba Megi idemo dalje,,,, Ako imas nekih problema u reali nemoj da dolazis ovdje da se istresas na meni! Je l ti jasno! I slobodno ti idi dalje...kud te noge nose. Toliko od mene. Sad vruca stolica moze da se nastavi,ali bez mene, dobila sam toplotni udar... Nemam problema,jedino bi se trebao zeniti,bauahahahah,ajde Megi pokazi velicino,nemoj se sad ljutiti,sad ce onaj Brut!
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
Emanuella je napisao: aj na stolicu jbt ...ko se digo s njojzi... ...da ne sednem nekom u krilo..  ...
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
vecer,mali kako si,,to je prvo pitanje
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
...vece josh manja... ...3+ .. 4- ..bitje bolje..  ...
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Б. ел се ти пропитујеш м?
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
kako je u becu kad se vracas sta bi predlozio papi da radi kad ode u penziju?
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
Вучица je napisao: Б. ел се ти пропитујеш м? ...pucaj vujkana..ravno u chelo..  ...
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 56 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|