| Autoru |
Poruka |
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Najgora je napisao: Mojne dobro veče. sikter
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Што се једиш, мојне? Мислим немој да се једиш Мојне!
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Najgora je napisao: mmm je napisao: Mad..salim se ja bre..zlatna je nasa Najbolja mda ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) ...saćeš pare da mi tražiš jel? Iskra, šta da ti kažem ![[pretvarase.gif] [pretvarase.gif]](./images/smilies/pretvarase.gif) nikake pare ne davaš jel jasno ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
di mi je Nale ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ево и мене добро вече ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Vule ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
Вучица je napisao: ево и мене добро вече ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif) što uvek ovo ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) ?
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Iskra je napisao: di mi je Nale ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) Мора да је с Питом ипак нашла заједнички језик. Опасан онај Аграмер. Што му очи виде руке не испуштају! Вече, ћерано. Каћеш да ми опричаш неку веселу причицу, м? Данас си ме опет на сету подсетила... Понекад ни ја не могу твоја сновиђења да очитам, иако смо исте крви! Љуби те оца у твоје бистро плаветно око! ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Мојне болесна сам па зато Оцо си прочитао ово ново што сам написала м штета је што немам тој плаФкасто окце да шареније видим но и овој браонкасто неје лоше фала за Бранка, 3Х сам прочитала да вим ел сам негде штој прескочила, Ц, све од почетак до крај спакофато у леву преДкомору ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|