|
| Autoru |
Poruka |
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
kome je rodjendan?
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
Bradpresto Pitt je napisao: Najgora je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Ajde blesso ne foliraj,,,, Izbaci to iz sebe već jednom, što dozvoljavaš da te pritiska. Oslobodi se. Reci šta te muči. Svi ćemo ti pomoći ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) Fakat,ti ces mi pomoci,bauhahaha,ako mi ti pomognes nece nitko...strasno.. Vidiš kako sam ja dobra prema tebi a ti me stalno štipaš Koji je razlog?
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Najgora je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Najgora je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Ajde blesso ne foliraj,,,, Izbaci to iz sebe već jednom, što dozvoljavaš da te pritiska. Oslobodi se. Reci šta te muči. Svi ćemo ti pomoći ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) Fakat,ti ces mi pomoci,bauhahaha,ako mi ti pomognes nece nitko...strasno.. Vidiš kako sam ja dobra prema tebi a ti me stalno štipaš Koji je razlog? Volim stipati jer sam škorpion,valjda zato,,,
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

|
Bradpresto Pitt je napisao:
Volim stipati jer sam škorpion,valjda zato,,,
Kul ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
Najgora je napisao: mmm je napisao: Mad..salim se ja bre..zlatna je nasa Najbolja mda ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) ...saćeš pare da mi tražiš jel? Iskra, šta da ti kažem ![[pretvarase.gif] [pretvarase.gif]](./images/smilies/pretvarase.gif) Nasa Najbolja je najjj.. pa samo onako usput..onih 200 eur..ne moras sada.. moze i oko dvanaest tamo..
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Najgora je napisao: Bradpresto Pitt je napisao:
Kul ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) Kul(a) od karata,,,,
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

|
mmm je napisao: Nasa Najbolja je najjj..
pa samo onako usput..onih 200 eur..ne moras sada..
moze i oko dvanaest tamo..
jes pa ćeš da zaboraviš da sam ti platila...pa će da tražiš opet...i opet...i opet ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

|
Bradpresto Pitt je napisao: Najgora je napisao: Bradpresto Pitt je napisao:
Kul ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) Kul(a) od karata,,,, Jel to neka asocijacija sad? ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
Najgora je napisao: mmm je napisao: Nasa Najbolja je najjj..
pa samo onako usput..onih 200 eur..ne moras sada..
moze i oko dvanaest tamo..
jes pa ćeš da zaboraviš da sam ti platila...pa će da tražiš opet...i opet...i opet ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif) ma gde da zaboravim..tp bi vecno pamtio..samo nikako da das..
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 541 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|