|
| Autoru |
Poruka |
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
zovem Bruta na stolicu
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Emanuella je napisao: vazi nitko nikog ne kmoze posvadjat ni sa kim ovdje al citajuci tvoje stavove jbt moze ti bit unuka od kud ti pravo nametat joj svijet gledan tvojim ocima? Prvo,otkud znas kolko imam ja g a kolko ona,dakle naklapanje,druga cak da je i tako,onda tek mora uciti od mene,i trece pa ne mogu ja svoje stavove mijenjati kako ti kazes ako prljav ves!?Kuis draga,,,
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Moze,samo pittanja moraju biti fino postavljena i po jedno,tako da vidimo njegove odgovore,bez nabijanja postova,molim!
|
|
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
tko si ti da nekom nameces da uci od teb?bit neciji uzor.... ma ,sve ok,ne zelim vise o tome Brut,na stolicu
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
E Emma jel me volis ili ne,aaaaaa
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Hihiihii,sad ce se Megi ljutit jedno tri dana,znam je,,,
|
|
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
obozavam te
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Bradpresto Pitt je napisao: Hihiihii,sad ce se Megi ljutit jedno tri dana,znam je,,, Ja se mogu da se naljutim sat vremena, dva ,tri i to je to kad me nesto povredi i onda se raspisem, kao malo prije, kad si rekao da treba da se stidim, a to zaboli kad ti kaze neko nesto a ti znas kakav si Ti si taj koji se ljuti pa ne pise sa mnom, niti mi se obraca pa onda kad treba da se istrese na nekom, e onda dodjes tu gdje je MeGi. Mora da je pmrs preosjetljiva sam danas odoh oslikavat ne zasluzujes ti ni jedno slovo, jer zelis se pravit kao da kritikujes dobronamjerno a ustvari ne znas dok ne ponizis nekog ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Hihiihii,sad ce se Megi ljutit jedno tri dana,znam je,,, Ja se mogu da se naljutim sat vremena, dva ,tri i to je to kad me nesto povredi i onda se raspisem, kao malo prije, kad si rekao da treba da se stidim, a to zaboli kad ti kaze neko nesto a ti znas kakav si Ti si taj koji se ljuti pa ne pise sa mnom, niti mi se obraca pa onda kad treba da se istrese na nekom, e onda dodjes tu gdje je MeGi. Mora da je pmrs preosjetljiva sam danas odoh oslikavat ne zasluzujes ti ni jedno slovo, jer zelis se pravit kao da kritikujes dobronamjerno a ustvari ne znas dok ne ponizis nekog ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) Ajde Megi zans ad te volim ono pravo bratski,a brat i sestra se cesto posvadamu,nemoj da si nakraj srca,sunce mu,,,
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Emanuella je napisao: obozavam te Jaooo Emma koja ironija,,uffffff
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 542 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|