|
Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
- Marine predstavljas li sebe ovdje onakvim kakav zelis biti u reali? - Je l te mnogo ljudi izneverilo? - Sta je za tebe zivot....definisi u jednoj recenici... - Pustas li bradu-brkove? - Jesi li po necem posebnom prepoznatljiv?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
AJ mARINE EVO STOPIRAMO SE moras ODGOVORIT NA PITANJA KOJA SU POSTAVLJENA
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
Picard je napisao: koliko imaš godina? po odgovorima bi se reklo da si tinejdžer, gotovo infantilan
zašto iza nekog poluozbiljnog do ozbiljnog odgovora redovito stavljaš smajli koji se krevelji od smijeha, što time poručuješ? Odgovoricu ti,znaci nemam nista niti protiv tebe,niti protiv bilo koga!Mada je bilo sranja,priznajem i mojom krivicom.Imam 32,5 godina,ovde se uglavnom zezam i ne vidim o cemu bih to ovde pisao.Zato lupim smajli i to je to> ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif)
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

|
Picard je napisao: Više puta si potencirao i naglašavao svoju inteligenciju... jesi li na internetu testirao svoj IQ, vjerojatno jesi, koliki je bio score? ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Naravno da se zezam covece,zavrsio sam neke skole sto ne znaci da sam i inteligentan,mozda sam i glup i to je ok!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
oDGOVORI I NA MOJA BRE Pa nisam za dzabe mucila se smislit!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ovako,mislim da se i ova,inace lijepo zamisljena rubrika totalno izjalovila i postala poligon za napucavanje svojih"neprijetelja" i velicanje svojih"prijatelja"a ponajvise samoga sebe,pa to je strasno,mozda nisam sve pratio,ali malo sam vidio da tko o sebi govori nesto lose,dakle svi idealni,hahhahahah,a da ne govorim o kvaliteti pitanja i nacin na koja se ista postavljaju!?Isto tako zasto se jedni te isti pojavljuju na stolici vise puta,pa dovoljno je i cak previse nekima i jednom,osim toga sve znamo o svakomu preko pisanja ovdje,i sve se odlicno vidi,i ne pravite farsu od ovoga,ili igrajte igru kako Bog zapovjeda a to je neka uvijek bude netko drugi na stolici,jer jedni te isti sa svojim hvalama su dosadili i Bogu i narodu,pitanja neka postavlja jedna ili najvise dvoje forumasa a pitanja neka budu zanimljiva i duhovito provokativna,ne ovako coporativno,,,ako tako neznate nemojte ni ovako,to je moj savjet,a vi kako hocete,,,,
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
MeGi je napisao: oDGOVORI I NA MOJA BRE Pa nisam za dzabe mucila se smislit! a je, jakih pitanja 
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

|
MeGi je napisao: - Marine predstavljas li sebe ovdje onakvim kakav zelis biti u reali? - Je l te mnogo ljudi izneverilo? - Sta je za tebe zivot....definisi u jednoj recenici... - Pustas li bradu-brkove? - Jesi li po necem posebnom prepoznatljiv? Alo,potpuno sam normalan cove(bar tako mislim)  ,znaci niti pametniji,niti gluplji od ostalih.Ovo je virtelan svet i svako moze da misli o nekoj osobi kako se njemu prohte.Mislim da se na foliram i to je to. Nije me mnogi ljudi izneverilo,mozda kad sam bio klina..izneverili su mog oca,a indirektno i mene.Ali ne bih da objasnjavam zasto to vezujem za sebe. *ebo ga ti  zivot je ..odakle znam-muka..muka..  Niti bradu,niti brkove Po lepoti ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Zezam se,obican sam cove 183 cm,85-87 kg ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Bradpresto Pitt je napisao: Ovako,mislim da se i ova,inace lijepo zamisljena rubrika totalno izjalovila i postala poligon za napucavanje svojih"neprijetelja" i velicanje svojih"prijatelja"a ponajvise samoga sebe,pa to je strasno,mozda nisam sve pratio,ali malo sam vidio da tko o sebi govori nesto lose,dakle svi idealni,hahhahahah,a da ne govorim o kvaliteti pitanja i nacin na koja se ista postavljaju!?Isto tako zasto se jedni te isti pojavljuju na stolici vise puta,pa dovoljno je i cak previse nekima i jednom,osim toga sve znamo o svakomu preko pisanja ovdje,i sve se odlicno vidi,i ne pravite farsu od ovoga,ili igrajte igru kako Bog zapovjeda a to je neka uvijek bude netko drugi na stolici,jer jedni te isti sa svojim hvalama su dosadili i Bogu i narodu,pitanja neka postavlja jedna ili najvise dvoje forumasa a pitanja neka budu zanimljiva i duhovito provokativna,ne ovako coporativno,,,ako tako neznate nemojte ni ovako,to je moj savjet,a vi kako hocete,,,, ne kaki
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Brad Pitt Marin je prvi put, a svi smo tu da se zanimamo necim a ne da buljimo... a sad da odlucujemo da dvoje postavljaju pitanja a 34 da citaju ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg) smoor jbt nije ti ovo emisija sa tv-a trenutak istine.... I svakom su njegova pitanja dobra... meni su moja odlicna Picard.
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 55 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|