Autoru |
Poruka |
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
Molena je napisao: Ko folira na forumu?
Sta mislis o aktulanim modovima?
Koliko vremena provodis vireci na forum?
Kakav ti je fetis taj smajli?
Imas li klona? Ne bih o tome ko folira,ali me nekada nervira kada su svi vestacki ljubazni. Modove slabo znam,bila je najbolja PASSION Provodim dosta vremena kad sednem,ali nisam svaki dan ,zbog obaveza! Smajli-moj favorit MEGI! ![[give_rose.gif] [give_rose.gif]](./images/smilies/give_rose.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
MARRIIN je napisao: MeGi je napisao: - Zasto si uvjek neprijateljski nastrojen?
- Svrstavas li sebe u brbljivce ili one koji malo pricaju?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

|
MeGi je napisao: - Ima li posla za onog ko hoce radi ili stvarno tesko naci posao? - Radis li posao koji zelis? - Koliko je trajala tvoja najduza veza? -Kad ces se ozeniti? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Da radim posao koji volim. 2 godine. Zenidba-pa cekam da kazes DA! ![[onavucega.gif] [onavucega.gif]](./images/smilies/onavucega.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Sto ne govoris iskreno sta mislis? Uglavnom 'ovi oni vecina i tako'....sto se bojis nekome zamjeriti? Jesi zaljubljen? Sta mislis o paradi ponosa? Imas li klona? (opet)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

|
MeGi je napisao: MARRIIN je napisao: MeGi je napisao: - Zasto si uvjek neprijateljski nastrojen?
- Svrstavas li sebe u brbljivce ili one koji malo pricaju?
Nikada nisam neprijateljski nastrojen,mozda u preteranom zezanju to tako ispadne. BRBLJIVAC! ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif)
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

|
Molena je napisao: Sto ne govoris iskreno sta mislis? Uglavnom 'ovi oni vecina i tako'....sto se bojis nekome zamjeriti? Jesi zaljubljen? Sta mislis o paradi ponosa? Imas li klona? (opet) Sta to nisam rekao iskreno,odakle znas da nisam iskren da,zaljubljen sam i te kako Parada ponosa--neka su,mada sam protiv toga Nemam klona,zaista ![[give_rose.gif] [give_rose.gif]](./images/smilies/give_rose.gif)
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

|
Вучица je napisao: Добар дан, девојке и Марин-ко Питање је следеће: Колико си тренутно себи `битан`(ово је шалензи нарафски),пошто си предмет интересовања ове две згодне цуре м? И да ли ти њихова питања `подгревају` его? Svako je sebi bitan,ako nije onda sa njim nesto nije u redu! ![[give_rose.gif] [give_rose.gif]](./images/smilies/give_rose.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
DE NE ZAJEBAVAJ Ovo je tema jedina gde mozes bar jednom biti normalan i iskreno odgovarat
- Da li cupas obrve? - Sta mislis o muskarcima koji depiliraju noge, depiliras ih li ti? -
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

|
MeGi je napisao: [zenskismeh.gif] Pozz Vucice - Volis li da se inatis u reali kao na forumu? - Radis li kucne poslove? Odgovaraj na sva pitanja kad si tu ne preskaci nije fora Kad sam se ja to inatio na forumu?? Ja sam u drustvu koje mi odgovara,a i ja nima,tako da tu nema inacenja! Radim kucne poslove,majku i oca(znas) nemam.Da radim! ![[give_rose.gif] [give_rose.gif]](./images/smilies/give_rose.gif)
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

|
MeGi je napisao: DE NE ZAJEBAVAJ Ovo je tema jedina gde mozes bar jednom biti normalan i iskreno odgovarat
- Da li cupas obrve? - Sta mislis o muskarcima koji depiliraju noge, depiliras ih li ti? - ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Jebote ti trazis da budem ozbiljan,a pogledaj pitanja! Ne cupam obrve,a muska ![[give_rose.gif] [give_rose.gif]](./images/smilies/give_rose.gif) rci koji se depiliraju-neka su,ja ne hvala!
|
|
|
|
|
|