Autoru |
Poruka |
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
MeGi je napisao: Od tih 10 foruma na koje ides, koji ti je najbolji i zasto? Ovde sam sada najvise,inace neki ne rade uvek-farma,veliki brat ...itd,Idem na forume koji su u okviru nekog sajta,kao nprLJubavni sas...,Leptirica,ali nisam oooodavno bio.Ima jos,al treba da se setim! ![[think.gif] [think.gif]](./images/smilies/think.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
-Ko te od moderatora najvise nervira?
- Smatras li sebe normalnom osobom?
- Ko ti je dao ime Marinnima li neko znacenje?
- Otkud ti na tom "Ljubavni sastanak" - jesi li trazio djevojku preko neta?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Da li bi izrecitovao nesto, blejao, kreveljio se? ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Rvo ti: Zivot je kratak i zato sto cesce hvataj za batak! ![[onavucega.gif] [onavucega.gif]](./images/smilies/onavucega.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Ko folira na forumu?
Sta mislis o aktulanim modovima?
Koliko vremena provodis vireci na forum?
Kakav ti je fetis taj smajli?
Imas li klona?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Sta znaci RVO TI? -Mozes li normalno forumasiti bar 5 minuta?
- Zasto si uvjek neprijateljski nastrojen?
- Svrstavas li sebe u brbljivce ili one koji malo pricaju?
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
- Ima li posla za onog ko hoce radi ili stvarno tesko naci posao? - Radis li posao koji zelis? - Koliko je trajala tvoja najduza veza? -Kad ces se ozeniti? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

|
MeGi je napisao: -Ko te od moderatora najvise nervira?
- Smatras li sebe normalnom osobom?
- Ko ti je dao ime Marinnima li neko znacenje?
- Otkud ti na tom "Ljubavni sastanak" - jesi li trazio djevojku preko neta? Nikita mi brisala postove da bi se dodvorila Astri,sada to ne radi. Da obocan sam covek koji mozda nekada pretera u zezanju,a to neki pogresno protumace. Nisam nikada razmisljao o svom imenu,znam da niko od mojih predaka nema takvo. Na lj.S me odvukao jedan drugar,ali sam se vise puta brisao(tamo to mozes uraditi).Inace tamo sam stekao dosta prijateljica  sa kojima sam se i video.Naglasavam -video i nista vise 
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Добар дан, девојке и Марин-ко Питање је следеће: Колико си тренутно себи `битан`(ово је шалензи нарафски),пошто си предмет интересовања ове две згодне цуре м? И да ли ти њихова питања `подгревају` его?
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Sta znaci RVO TI? -Mozes li normalno forumasiti bar 5 minuta?
- Zasto si uvjek neprijateljski nastrojen?
- Svrstavas li sebe u brbljivce ili one koji malo pricaju? Trebalo je da pise EVO TI(pogledaj E i R su jedno do drugo pa sam promasio.)Sorry
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Pozz Vucice - Volis li da se inatis u reali kao na forumu? - Radis li kucne poslove? Odgovaraj na sva pitanja kad si tu ne preskaci nije fora
|
|
|
|
|
|