Autoru |
Poruka |
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
Molena je napisao: Minnie je napisao:
...bitni- nebitni...
tw- minnie cane- žex laža- megi trile- pic bad- urijel monty- boss ut- zloćko bitni:tw, minnie, cane, zex, laža, megi, trile pic,zlocko, uther nebitni: ostali  ..ma nema vrdanja...nek presude nijanse..
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
..koja ti je omiljena ženska laž...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Minnie je napisao: Molena je napisao: Minnie je napisao:
...bitni
cane
bitni:tw, minnie, cane, zex, laža, megi, trile pic,zlocko, uther nebitni: ostali  ..ma nema vrdanja...nek presude nijanse.. onda je lako....kao i ti ljube  ali ispostvovat cu...stvar je nijansi svakako tw- minnie = Tw..s njom imam malo duzu pricu i prepisku...ali tebe obozavam cane- žex= cane..nepotrebno objasnjavati laža- megi= laža..bolje se razumijemo, iako volim megi i njenu pozitivnost trile- pic= Trile...ali Picarda naprosto obozavam bad- urijel = ne znam ni jednog..ali neka bude BAD monty- boss= Boss...moj coek...bosanac he he ut- zloćko= Uther...iako obojica imaju savrsen smisao za salu
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Minnie je napisao: ..koja ti je omiljena ženska laž... ...dosla mi tetka iz amerike  ... u vise situacija moze da pomogne jedino ako neko vodi evidenciju umjesto mene..e onda sam bas naebala
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
Cija je guza na stolici? ![[think.gif] [think.gif]](./images/smilies/think.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Mogao bi ti Marine Zelis?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

|
O cemu bih ja mogao,glup sam za to? ![[think.gif] [think.gif]](./images/smilies/think.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Hej ja sam....ne moze preko reda  Ja sjedim na stolici..jedino ako ces u krilo. Pitaj ako te sta zanima.
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

|
Kako ti tako lepa i pametne,a ne volis me? ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Marine osvesti se Reci mi za pocetak zelis li da ti otpjevam nesto? - Aj ozbiljno sad Ko ti je najbolji a ko najgori forumas? - Jesi li se zenio , razvodio? - Imas li gresne misli kad prvi put ugledas neku djevojku? Zasto ne slusas turbo folk?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|