Molena je napisao:
Minnie je napisao:
pih..šteta što ja jesam pa ne mogu da te pošteno izrešetam..ajd' probaću kolko toliko..
..što si istačkala blog..
naljutila se na Senku...naljutila se na onu situaciju oko spamanja
vec sam se zaebala jednom kod bloga..i zao mi sto mu ne mogu prici sada he he
Necu vise svoje zvrljotine ostavljati javno...a malo mi i zao jer imam nekih dobrih tekstova,.
Nisam ni znala da ljutnja u meni moze inspirativno djelovati

... do sada su to bile neke druge emocije.
..moli..tvoji tekstovi koliko god bili tvoji, pripadaju i nama.."malo životnog iskustva što ga imam naučilo me da niko nije vlasnik ničega"...
.."Čovjek je gospodar svoje riječi dok je ne izusti a kad je izusti postaje njen rob".
..“Podari mi Bože pametne neprijatelje i sačuvaj me glupih prijatelja“.
..Sjećam se ...rekao mi je da ćemo se sresti on i ja nekada.Makar u drugom životu, nekom od sljedećih.
Moleni javi se...nekada mu pošaljem poruku takvog sadržaja. Odgovori rijetko dolaze.Progutao ga veliki grad, čujem ima nekog mačića s par daski u glavi i s par tatinih miliona na računu. Javlja se kada je sam, ja tada obično spavam i ipak sanjam neki drugi san.
Ipak su kilometri i mrakovi jači od svega...daljine.
Ostalo je par slika, hrpa pisama i par zabluda. Srce mi je danas izgriženo, ali sam ipak sretna. Kada god prođem ovim ulicama ja sam sve sretnija i sretnija.
I kada vidim kišu , tek me tada malo tuga propara. Al pobjedim je, zaboravim njegove riječi s kolodvora, one kada je rekao da ćemo se sresti.Možda u nekom drugom gradu moleni, u nekom drugom cirkusu.Od Balaša nikada nisam znala pobjeći.Ni danas ne znam . Neću znati ni sutra.... možda.
Moleni javi se....
..toliko o tvojim žvrljotinama....
...ne budi žalosna sova...
![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
...oću da mi pričaš...
...bitni- nebitni...
tw- minnie
cane- žex
laža- megi
trile- pic
bad- urijel
monty- boss
ut- zloćko