Autoru |
Poruka |
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Imam ...
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Vidis da nije tesko  Hoces li mi jednom namestiti da pobedim u takmicenju za pesmu nedelje? Ovako regularno nemam sanse
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
Mojne , Dalje sta ? Isteklo mi vreme ? oki doki ..... casual kad ja budem vodila , onda cemo pregovarati , oako ne mere.... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ni ja ne pobedjujem skoro nikad ...mozda svake prestupne ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Niki, da li ćeš se uobraziti kad pobediš na izborima? Ali iskreno,
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
debilko je napisao: Niki, da li ćeš se uobraziti kad pobediš na izborima? Ali iskreno, Ne! To je jos samo jedna bezvezna titula u nizu ahahhahaha , valda me toliko poznajes , da nisam takva..imam iza sebe vec tih "titula" ![[smiley1290.gif] [smiley1290.gif]](./images/smilies/smiley1290.gif) ...pa se nisam promenila
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Nikita je napisao: debilko je napisao: Niki, da li ćeš se uobraziti kad pobediš na izborima? Ali iskreno, Ne! To je jos samo jedna bezvezna titula u nizu ahahhahaha , valda me toliko poznajes , da nisam takva..imam iza sebe vec tih "titula" ![[smiley1290.gif] [smiley1290.gif]](./images/smilies/smiley1290.gif) ...pa se nisam promenila Hvala, u strahu su veli oči ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Sory
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
Odo ja narode ...i ostajte mi dobro .... Onaj ko je propustio veceras sansu moja poruka je ...."vise srece drugi put"
Ujutro nek sedne prvi koji stigne ....
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Sta ovo bilo...10-ak pitanjaca. Kakav slab odaziv. Ako nece niko.... Evo ja sjedim na stolici do 17:00 ...pa ako ko ima sta..neka pita 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|