Autoru |
Poruka |
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Nikita je napisao: Mojne je napisao: jesi dobra devojčica ? Uvek ! Zato me jos i dan danas posecuje dedamraz za bozic ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) Znači li to da se tvoja dobrota ne zaboravlja, ko je jednom proba? Čak i irvasi zapamtili put do tvoje kuće ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
niki,zašto neretko imaš osećaj da si zapostavljena ?
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Nikita da li imas simpatiju na forumu
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Andjeo sa greskom je napisao: U inat svima:Koje boje su ti oci? Kakav muskarac mora biti da bi te privukao? Koje osobine ne podnosis kod drugih ljudi ? Imam plave oci . Pre svega normalan, izgled ne presudan i nije manje vazan.Recimo vredan , kulturan (ali ne da prosipa mozak okolo ) , da ne mlati rukama dok prica, da ima bas ono "nesto" posebno ....i cvrstu goozu. Ne podnosim lazljivce, izdajice, i parazite koji zive na tudj racun.
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
debilko je napisao: Nikita je napisao: Mojne je napisao: jesi dobra devojčica ? Uvek ! Zato me jos i dan danas posecuje dedamraz za bozic ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) Znači li to da se tvoja dobrota ne zaboravlja, ko je jednom proba? Čak i irvasi zapamtili put do tvoje kuće ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Pa sad...dali se zaboravlja ili ne , to je neka druga tema, a sto se irvasa tice ....nisam pricala o Lesiju ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
vuja kojic je napisao: niki,zašto neretko imaš osećaj da si zapostavljena ? nemam pojma , jer se meni to tako cini....mozda patim od paranoje . Duga prica za kratak odgovor....
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
casual je napisao: Nikita da li imas simpatiju na forumu Wuhuuuuuuuu odma u sred srede ....pa svako ima simpatiju ako se to tako moze nazvati.Postoje ljudi koji su ti drazi i manje drazi .... ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) ali u neke detalje ne bih ulazila , volim ovu lepu dugacku kosu na glavi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
Mojne je napisao: hoćeš da te muvam ? Cu` njega ..... ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif) ....
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Nikita je napisao: casual je napisao: Nikita da li imas simpatiju na forumu Wuhuuuuuuuu odma u sred srede ....pa svako ima simpatiju ako se to tako moze nazvati.Postoje ljudi koji su ti drazi i manje drazi .... ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) ali u neke detalje ne bih ulazila , volim ovu lepu dugacku kosu na glavi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Imas ili nemas?
|
|
|
|
|
|