Autoru |
Poruka |
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Andjeo sa greskom je napisao: SHE ko ti drma kavez Ko te dirao danas ili je problem u tome sto te bas niko nije dirao ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) dirao me je neko,mnogo me je dirao jebao me u zdrav mozak i sad kad treba da mu platim nema ga nigde jel ti sad lakse? ![[pluie07.gif] [pluie07.gif]](./images/smilies/pluie07.gif)
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Alo zene imate pp pa tamo razmenjujte neznosti.... Niki vrati se ako imas jos volje 
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
e sad ce ova primerena majka da ti kaze
slusaj,idi se izdrkavaj na neko drugo mesto,glumi trola ili sta vec radis to sto si ti neurozna to nije nas problem i necemo mi da ti ga resavamo nadji si jednog dobrog da te malo prodrma pa da dodjes i ti konacno sebi
ovo ti je savet,bas onako dobronameran,svima ce da nam svane
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
SHE je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: SHE ko ti drma kavez Ko te dirao danas ili je problem u tome sto te bas niko nije dirao ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) dirao me je neko,mnogo me je dirao jebao me u zdrav mozak i sad kad treba da mu platim nema ga nigde jel ti sad lakse? ![[pluie07.gif] [pluie07.gif]](./images/smilies/pluie07.gif) Posle ovog sto si mi rekla-spavacu ko beba ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Andjeo sa greskom je napisao: Alo zene imate pp pa tamo razmenjujte neznosti.... Niki vrati se ako imas jos volje  Virim .... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
LaYa je napisao: e sad ce ova primerena majka da ti kaze
slusaj,idi se izdrkavaj na neko drugo mesto,glumi trola ili sta vec radis to sto si ti neurozna to nije nas problem i necemo mi da ti ga resavamo nadji si jednog dobrog da te malo prodrma pa da dodjes i ti konacno sebi
ovo ti je savet,bas onako dobronameran,svima ce da nam svane a koji je tebi sad KKK bas me zanima ko tebe pominje,dira i koga bre ti branis od mene aloooo bre,za takve ko sto si ti sam parametar za ponasanje! jasno? a sad te svoje erotske savete podeli nekom drugom
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Nikita je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Alo zene imate pp pa tamo razmenjujte neznosti.... Niki vrati se ako imas jos volje  Virim .... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ko viri zlo ne misli.... ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
upravo tako .....
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|