Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Nikita je napisao: [zenskismeh.gif] mogu ja da svratim i kasnije .....no sikiriki ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) uuuuuuuuuuuu ko da ti je malo termina na forumu e bas mi te je zao
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Nikita je napisao: [zenskismeh.gif] mogu ja da svratim i kasnije .....no sikiriki ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Izvini Niki imamo malih tehnickih problema... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
LaYa je napisao: prsla je definitivno ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif) prsla? sori a sta to znaci? de reci mi iz tvog stanja stvari,plizzzz
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
SHE u elementu. ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
SHE je napisao: Nikita je napisao: [zenskismeh.gif] mogu ja da svratim i kasnije .....no sikiriki ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) uuuuuuuuuuuu ko da ti je malo termina na forumu e bas mi te je zao jok cico meni je uvek sve potaman ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
nije se prcala davno pa sad varnici opravdano
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
SHE je napisao: Mojne je napisao: SHE je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Kako si? bas sam ljuta šta ti je ? a ko si ti pa da ti se ja izjadam? aj majke ti reci mi? Bond, Džems Bond
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Andjeo sa greskom je napisao: Nikita je napisao: [zenskismeh.gif] mogu ja da svratim i kasnije .....no sikiriki ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Izvini Niki imamo malih tehnickih problema... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ma nema problema , dodjem ja sutra .... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
SHE ko ti drma kavez Ko te dirao danas ili je problem u tome sto te bas niko nije dirao ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
LaYa je napisao: nije se prcala davno pa sad varnici opravdano upravo zamisljam kako takve reci izlaze iz usta jedne primerene majke de reci mi koji moj post je tebe dotakao?
|
|
|
|
|
|