| Autoru |
Poruka |
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Andjeo sa greskom je napisao: Iskra je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Dobro vece rodjeni i rodjene  ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif) ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif) Jel si dobro? ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) Jesam andjelak.. ti kako si? ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
da, osim pozz, i cao moze i -a kako ste?
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Trile je napisao: aha, u modu smo pozdravljanja
cao vam ga čekam da se izpozdravljamo pa da se odjavim ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
ju sto je besan... ![[nesvest.gif] [nesvest.gif]](./images/smilies/nesvest.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Trile je napisao: da, osim pozz, i cao moze i -a kako ste? dobro a vi kako te
|
|
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Mojne je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Dobro vece rodjeni i rodjene  Dobro vece, aj nastavi ono od jutros, što ga povuče ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) Pogresio si tebra ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
LaYa je napisao: Vuki i MAD nockicaaaaaa Ј ош нисам пошао на спавање, само је Вуца ошла да пајки. Ја напрвио паузу, нешто пропирао по кући, и слушао неке анђелчиће на једној другој теми... Беш га, тешко је сутра устати после три дана паузе.
Немојте Мојнега да дирате, човек има уметничку слободу изражавања. Мојне, можеш да се сецкаш колико ти воља. Ако ти треба сатарче, позајмићу од комшије касапина. Кад звизнеш одједном сатарчетом мање били, него кад турпијаш неком тупом кебом. Да...
Најка, ти и Вуца сте ме баш разгалиле музиком вечерас. Одавно нисмо уживали ко ноћаске. Мене мало уватило оно домаће па сам сам витлао по соби... Умал да сломим стону ламбу!Дидем сад да мало прегледам остале теме, које сам пропустио через свинговања.
Poslednji put menjao MAD BOOKSELLER dana 18 Feb 2013, 00:37, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Iskra je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Iskra je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Dobro vece rodjeni i rodjene  ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif) ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif) Jel si dobro? ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) Jesam andjelak.. ti kako si? ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) Fino sam raspolozena bas ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
LaYa je napisao: ju sto je besan... ![[nesvest.gif] [nesvest.gif]](./images/smilies/nesvest.gif) tKo ![[nesvest.gif] [nesvest.gif]](./images/smilies/nesvest.gif)
|
|
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
ko je taj besni obešenjak?
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|
|
|