Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Julia je napisao: Picard je napisao: Julia je napisao: Picard je napisao: vučem još neku prehladu, inače bih ja to puno, puno bolje, tehnički... inače imam skoro pa savršen glas, a i ovaj vocaroo, to je neko đubre, iskrivljuje glas nenormalno http://vocaroo.com/i/s0tTa0mm0Vlcufffffffffff..uz ovo mora da se popije  da, imam te u planu ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) da me popijes? http://vocaroo.com/i/s0EZneKU1iYY ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
 ahahaha Julia
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Julia i Laya upisacu se zbog vas ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Julia je napisao: Vidis da znas bolja si mi ovako...samo pjevaj..ko pjeva zlo ne misli Nije vazno kako 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Molena je napisao: Julia je napisao: Vidis da znas bolja si mi ovako...samo pjevaj..ko pjeva zlo ne misli Nije vazno kako  Pa nisam ni rekla da necu..  Na svu srecu nikad nisam imala zelju da budem pevaljka 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
|
|
|
|
|
|