Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Bradpresto Pitt je napisao: Megi ajde duso snimi pjesmu,,,ajde a mogao bi i ti nesto reci ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
SHE je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Megi ajde duso snimi pjesmu,,,ajde a mogao bi i ti nesto reci ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ma sta imam govoriti kad neznam pjevat,,,
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Bradpresto Pitt je napisao: SHE je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Megi ajde duso snimi pjesmu,,,ajde a mogao bi i ti nesto reci ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ma sta imam govoriti kad neznam pjevat,,, pitt...zar ces svoje obozavateljice uskratiti za to zadovoljstvo? ![[smiley1290.gif] [smiley1290.gif]](./images/smilies/smiley1290.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
SHE je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: SHE je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Megi ajde duso snimi pjesmu,,,ajde a mogao bi i ti nesto reci ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ma sta imam govoriti kad neznam pjevat,,, pitt...zar ces svoje obozavateljice uskratiti za to zadovoljstvo? ![[smiley1290.gif] [smiley1290.gif]](./images/smilies/smiley1290.gif) Bogme ,hocu,bauhahHhah
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Brad Pitt od mene sigurno bolje znas nije fora ono kao "ne znam ne znam" a u sebi mislim da znam, pa da me drugi hvale Cuce te.... za sada nista javno vec samo za drustvo odabrano Pitt aj ti otpjevaj probij led budi prvi muskarac
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
MeGi je napisao: Kako breee, cekaj da mi se ukucani rashtrkaju zamisli da cuju kako pricam sama sa sobom,ili se derem ionako misle da se drogiram Takmicicu se , a Senka bi mogla da uvede neku nagradu, recimo 500 dinara kredita ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) hahhahahahahhaahha....moji mene culi nocas..pa me pitaju jel sam pricala nesto u snu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
http://vocaroo.com/i/s1zPjEQMtiPEeo od mene jos jedna  Ako ima kakvih muzickih..pristojnih i razumljivih slobodno..pucajte ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Zlobni je napisao: Julia je napisao: Evo..neki moji stihovi.. Sad jos nadjite Zlobnog da odsvira...i Molenu da odpeva...i to je to.. http://vocaroo.com/i/s0XdXgVrYt7iJe l' moze ovako u duetu? http://vocaroo.com/i/s1pwBCYfwp1fZlobniiiiiiiiiii....  ovo mi se mnoooogo dopada.... ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
Poslednji put menjao Julia dana 17 Feb 2013, 22:15, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Brad Pitt od mene sigurno bolje znas nije fora ono kao "ne znam ne znam" a u sebi mislim da znam, pa da me drugi hvale Cuce te.... za sada nista javno vec samo za drustvo odabrano Pitt aj ti otpjevaj probij led budi prvi muskarac Sad sam bio van i probijo led,ajde sad otpjevaj ti,,,
|
|
|
|
|
|