| Autoru |
Poruka |
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
Au Iskro svaka čast I mene da naučiš da se sigram tako ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
hoću platiš kafu ovde ili piće ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Mojne je napisao: ahoj MAD ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif) Де си, Мојне, кућо? Ћеш и ти да снимиш нешто, а? Видим ова деца, богами, лепо певаду и свираду... Зглобни га баш одсвира на тамбуру... Ти би могао у усну, мислим армонику, нешто, хм? ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

|
Iskra je napisao: hoću platiš kafu ovde ili piće ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif) I dve ako treba ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Искрена је увежбала ово са сликама. За сваку похвалу. Међутим, нестрпљиво сам очекивао нешто из етнографске баштине... Неки минут раније обећа нешто из усмене етнологије и... ништа. Или сам нехотице пропустио, хм?
|
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Iskra, jel ta sličica za mene ?
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

|
MAD BOOKSELLER je napisao: Искрена је увежбала ово са сликама. За сваку похвалу. Међутим, нестрпљиво сам очекивао нешто из етнографске баштине... Неки минут раније обећа нешто из усмене етнологије и... ништа. Или сам нехотице пропустио, хм? Neće da se ističe ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Mojne je napisao: Iskra, jel ta sličica za mene ? jesi se pronašao nisam napisala ime
|
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Iskra je napisao: Mojne je napisao: Iskra, jel ta sličica za mene ? jesi se pronašao nisam napisala ime naravno da je meni upućena i ja bez veze pitam + ako ne napišeš ime
Poslednji put menjao Mojne dana 17 Feb 2013, 21:26, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
|
|
|