Autoru |
Poruka |
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
MeGi je napisao: -Jesi li nekad nekoj devojci bio prvi?
- Sta pokrece svijet ljubav ili novac? jesam, valjda, ako nije bila na himenoplastici ajde, da kažem... ljubav... hehe, vidi ti to
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
Mojne je napisao: jel lečiš mozgove ? lečim, sjedaj da te izliječim mozgu moj 
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
MeGi je napisao: - Koja ti je najbolja domaca pesma? - Ko ti je najbolji forumas i zasto? - Da li bi dozvolio svojoj zeni da posjecuje forum? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) -Jesi nekad neku devojku koristio, pravio se da ti se svidja da je volis samo zbog sex-a? ima ih ima ih ovaj forum ni čut, tu sve razvrat i blud  ijao megi, nisam od takvih
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
-Jesi li prevario devojku> Jesi joj priznao ili sama saznala? -Sta te odmah moze odbiti na prvom sastanku kod neke djevojke? -Mislis li stalno na sex? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
Molena je napisao: Picard je napisao: Emanuella je napisao: kad si ga vec mjerio...sta kaze ravnalo? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) hehehe ma da ne bi pih jesi neki a kad nas pitate za sise,mi nemamo problem s tim ![[thumbdown.gif] [thumbdown.gif]](./images/smilies/thumbdown.gif) zajebi ti te pokušaje, hehee ima ga i u širini i u dužini, nije afričkih gabarita, al' ima GA[/quote] ti znas kakvi su afrički gabariti he he[/quote] ja čitao ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) bez zeke, u nekoj literaturi na faksu stajalo sve crno na bijelo... Crnci fakat imaju najvećeg prosjek, mislim negdje blizu 20 cm
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Picard je napisao: Mojne je napisao: jel lečiš mozgove ? lečim, sjedaj da te izliječim mozgu moj  ne ponovilo se ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) sećaš se a nisam ni zanimljiv ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
- Da mozes sebe opisat jednom recju,koja bi to bila?
-Da li u zivotu imas vise uspeha ili neuspeha?
-Da si nevidljiv na jedan dan sta bi prvo uradio?
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
MeGi je napisao: -Jesi li prevario devojku> Jesi joj priznao ili sama saznala? -Sta te odmah moze odbiti na prvom sastanku kod neke djevojke? -Mislis li stalno na sex? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) nisam prevario, sa mnom su druge varale svoje muževe i to je bljak nehigijena, crno pod noktima... šta znam... puno toga tko misli stalno na sex!?
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
Mojne je napisao: Picard je napisao: Mojne je napisao: jel lečiš mozgove ? lečim, sjedaj da te izliječim mozgu moj  ne ponovilo se ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) sećaš se a nisam ni zanimljiv ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif) a to si u pravu uh... kad se samo sjetim one tragedije od odgovora 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
- Kakva devojke te privlace fizicki? - Dok si vodio u ljubav je l ti neko nekad upao u sobu? -Imas li vise krtakih ili dugih veza
i to je to od mene sa pitanjima
|
|
|
|
|
|