Autoru |
Poruka |
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
eto i ja tako kazem,onda mi govore promiskuitetna ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Вучица je napisao: Pik ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) , da li si na opštoj medicini ili specijalizant i da li bi išao u inostranstvo na specijalizaciju tj da li bi ti predstavljalo izazov ili otežavajuću okolnost? Nadam se da nije teško pitanjce. rekoh već, specijalizant 3. godine, išao bih, al' nemam priliku olakšavajuću okolnost  nije teško, hehe
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Izaberi forumase:
Za veceru: Za istuci: Za izlazak: Za sex: Za filozofiju: Za pijanku: Za ludnicu: Za domacicu: Za putovanje: Za pomoc u shopingu: Za prijatelja:
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
Moli,ovo ti super pitanjce ![[smiley1298.gif] [smiley1298.gif]](./images/smilies/smiley1298.gif)
|
|
Picard
|
|

P

|
Molena je napisao: Jesi egzibicionista?
Volis li imati stvari pod kontrolom ili si vise opusteni tip?
Zasto viris ako to mrzis...zasto ne udjes, sta te sprecava?
Dugi ili kratki nokti?
Sexualna pomagala..da ili ne i koja?
Jesi platio kada sex? nisam, vjerojatno sam poprilično dosadan kulijana, nema panike čak ni kod reanimacije  nisam mislio konkretno na virenje, nego općenito gledanje foruma, online ili offline... namjeravam smanjiti dugi nemam seksualna pomagala ako si to mislila  jednom skoro... sve ostalo na pokušaju i dobro da je
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Znas li ti sta je veliko 8 cm a zenu cini izuzetno sretnom? Picard...toliko od mene..sad idi da se istusiras, imam osjecaj da si se preznojio 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
MeGi je napisao: -Taj mali grad pored kog velikog je?
- Volis li kupovati poklone svojim djevojkama?
-Jesi li romantican? ma megi, jug, jedno 50 km od Splita, to ti moj dom a jok, ne naučim ja to odmah na kupovinu... šta ja znam
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Emanuella je napisao: Moli,ovo ti super pitanjce ![[smiley1298.gif] [smiley1298.gif]](./images/smilies/smiley1298.gif) Nije ni ono tvoje 'sta lenijar kaze' lose 
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
Emanuella je napisao: sta mislis,zasto se dalmosi i purgeri ne podnose dal svi hercegovci nose bijele carape? zbog interesnih skupina kojima to odgovara ne nose, majke mi, ja vidio 
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
Emanuella je napisao: Picard je napisao: Molena je napisao: Koliko pari cipela imas? Jesi li GA ikada mjerio lenijarom ili metrom?  Jesi kada sta osvojio u nagradnoj igri? Koje strane jezike znas? Nosis li sta od nakita i sta? dosta pari, desetak, možda i više(računam cipele i tenisice) jesam ne, ne igram igre na sreću engleski poprilično dobro, njemački, španjolski, latinski ne nosim nakit, to mi gejasto kad si ga vec mjerio...sta kaze ravnalo? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) hehehe ma da ne bi
|
|
|
|
|
|