| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
поздрав свима ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Vule Vitez pozdravčić ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Vitez je napisao: ma to si Iskra smislial samo da ne kuvas kafu Dobro jutro cure ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif) jaooooo al si me provaliooooooo i moro si javno da rekneš ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
Вучица je napisao: поздрав свима ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) ![[give_rose.gif] [give_rose.gif]](./images/smilies/give_rose.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Дадице Маринко ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

|
Iskra je napisao: i tako to vam pričam.... jutros ustanem stavim džezvu vratim se još malkice u krevet.. reko dok ne provri voda ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) da malkice odmorim oči i msm šta rećiiii kad sam se posle sat vremena probudila imam šta i videti zavarila mi se džezva za ringlu vode nidje nema ![[pacov.gif] [pacov.gif]](./images/smilies/pacov.gif) ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Zamalo vatrogasci! ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif) Ne daj boze!
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
|
|
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

|
Iskra je napisao: [soljakafe.gif] pa nisam ja stipsa.. da se razumemo ja da pijem a vi da gledate a jok neče da može ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg) Ja ne mogu kafu pre klope,spremaj! ![[think.gif] [think.gif]](./images/smilies/think.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
MARRIIN je napisao: Iskra je napisao: i tako to vam pričam.... jutros ustanem stavim džezvu vratim se još malkice u krevet.. reko dok ne provri voda ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) da malkice odmorim oči i msm šta rećiiii kad sam se posle sat vremena probudila imam šta i videti zavarila mi se džezva za ringlu vode nidje nema ![[pacov.gif] [pacov.gif]](./images/smilies/pacov.gif) ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Zamalo vatrogasci! ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif) Ne daj boze! pu..pu..pu.. (ispljuvah monitor) ne daj Boze zlo i naopako al što jes jes za malo ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif)
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki