| Autoru |
Poruka |
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
u moj kraj se kaze liz guz,ne pitajte zasto i kako mi smo prostoprosirene duse
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Sretnu se Euro, Dolar i Dinar,i počnu da se razmeću pričama o svojoj sličnosti sa nekim životinjama. Kaze Euro: - “Ja sam kao tigar ! Ja kad skačem,skačem nezadrživo, silovito,rušim sve pred sobom…” Na to će Dolar: - “Ja sam kao antilopa.Kad ja skačem,skačem visoko i daleko,skačem elegantno…” Na kraju će Dinar: ... - “A ja sam kao lav !” - “Otkud ti kao lav ?” -”Pa lijepo, kad vi skočite, ja RIKNEM. crnjak ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
Iskra je napisao: Najgora je napisao: Iskra je napisao: oo zivote -životićuuuu al sam se prehladioooo ![[pacov.gif] [pacov.gif]](./images/smilies/pacov.gif) kad sediš na 'ladnom betonu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) kad sam zaboravna a imam neku hoklicu a vazda je zaboravim poneti ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Iskra je na hoklici prva s desna! ![[onavucega.gif] [onavucega.gif]](./images/smilies/onavucega.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

|
LaYa je napisao: u moj kraj se kaze liz guz,ne pitajte zasto i kako mi smo prostoprosirene duse ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Ne bih da ti bas poverujem.
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
vidi mene ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

|
KURE NANE MOJ MILANE Tek sad videh! 
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
MARRIIN je napisao: LaYa je napisao: u moj kraj se kaze liz guz,ne pitajte zasto i kako mi smo prostoprosirene duse ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Ne bih da ti bas poverujem. ja tebi sve verujem ![[smiley1290.gif] [smiley1290.gif]](./images/smilies/smiley1290.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

|
LaYa je napisao: MARRIIN je napisao: LaYa je napisao: u moj kraj se kaze liz guz,ne pitajte zasto i kako mi smo prostoprosirene duse ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Ne bih da ti bas poverujem. ja tebi sve verujem ![[smiley1290.gif] [smiley1290.gif]](./images/smilies/smiley1290.gif)  Znam.
|
|
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

|
Iskra je napisao: vidi mene ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif) ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Slika iz mladjih dana. ![[onavucega.gif] [onavucega.gif]](./images/smilies/onavucega.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|