| Autoru |
Poruka |
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Iskra je napisao: uff..al sam kinulaaa ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg) liz guz
|
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Najgora je napisao: Mojne je napisao: Najgora je napisao: Mojne je napisao: Sonja, primi konja ![[sinulomu.gif] [sinulomu.gif]](./images/smilies/sinulomu.gif) jel ovo treba da bude smešno?  nešto mi ideš na kitić od jutros a ti meni konstantno  pa ti ondaK čekaj Branka ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
LaYa je napisao: MARRIIN je napisao: LaYa je napisao: Setio se samo citata...ne zameram Sta cu kad sam prosta dusa Bar da si prostoprosirena... ![[onavucega.gif] [onavucega.gif]](./images/smilies/onavucega.gif) kad bolje razmislim to je prava rec... ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Zezanje..
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
Mojne je napisao: pa ti ondaK čekaj Branka ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) ti ćeš das mi kažeš šta ću ja 
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
oo zivote -životićuuuu al sam se prehladioooo ![[pacov.gif] [pacov.gif]](./images/smilies/pacov.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
LaYa je napisao: Iskra je napisao: uff..al sam kinulaaa ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg) liz guz Valjda nazdravlje. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) A i culo se!
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
Iskra je napisao: oo zivote -životićuuuu al sam se prehladioooo ![[pacov.gif] [pacov.gif]](./images/smilies/pacov.gif) kad sediš na 'ladnom betonu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
MARRIIN je napisao: LaYa je napisao: Iskra je napisao: uff..al sam kinulaaa ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg) liz guz Valjda nazdravlje. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) pre če biti na bolest al ajd hvala hvala
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Najgora je napisao: Iskra je napisao: oo zivote -životićuuuu al sam se prehladioooo ![[pacov.gif] [pacov.gif]](./images/smilies/pacov.gif) kad sediš na 'ladnom betonu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) kad sam zaboravna a imam neku hoklicu a vazda je zaboravim poneti ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki