Autoru |
Poruka |
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
MeGi je napisao: casual je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Megi sta mislis da te udamo za Bosketa? On mlad ti mlada on dobar ti dobra ti lepa,on se trudi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) I onako je lepo pitao jel ga voli i dobbioodg da ga volim ko i sve druge foruamase Malkice vise za nijansu-priznaj ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Andjeo sa greskom je napisao: Megi koliko jos imas fore min Da li mislis da se preko interneta moze naci srodna dusa? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Nemam pojma meni udobna ova stolica Moze, vise ovde nego u biblioteci onaj ko trazi taj i nadje
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
megara..mičeš li se ti sa ove stolice ikada.. pozzz... ..biraj... ceo dan na forumu da provedeš sa picardom ili bossom bleskom ili molenom just ili tw triletom ili pitom canetom ili montoyom
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Andjeo sa greskom je napisao: MeGi je napisao: casual je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Megi sta mislis da te udamo za Bosketa? On mlad ti mlada on dobar ti dobra ti lepa,on se trudi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) I onako je lepo pitao jel ga voli i dobbioodg da ga volim ko i sve druge foruamase Malkice vise za nijansu-priznaj ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif) ne, rekla sam nije moj tip za to-da gavolim nesto vise a sto me tovarite dok vam iskreno odgovaram
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Baš tako, nemate vas dve pojma. Ona lupa k'o Maksim po diviziji, a ti povodljiva i naivna. Vidiš da hoće da nas posvađa ? ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Andjele reko da ne sitnicavim, vazno je da si razumela primedbu koja je uzgred bila sasvim na mestu  Megi kada ces se zaposliti?
Poslednji put menjao casual dana 17 Feb 2013, 02:52, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Dobro nema ljutis... Jel bila Mini-fini na stolici ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Andjeo sa greskom je napisao: Boss je napisao: MeGi čime se to Boske hvali ? Unapred zahvalan na odgovoru. ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) Da pocnem da nabrajam... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Nabroj pa da idem na spavanje. Pucaj. ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Minnie je napisao: megara..mičeš li se ti sa ove stolice ikada.. pozzz... ..biraj... ceo dan na forumu da provedeš sa picardom ili bossom bleskom ili molenom just ili tw triletom ili pitom canetom ili montoyom ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) bas sam rekla da mi udobno al obecavam vise necu sedati veceras zadnje vece Picardom uff teskoooo aj blesom,bliza je mom selu uu preteskooo aj tw opet bliza duhoviti su, aj pittom jer se cesto salimo po forumu canetom
|
|
|
|
|
|