Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
LaYa je napisao: ko zna gde sam ja gledala,mozda sam i videla al nisam slusala ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif) ahahahhaahahahahahhaaa...ma pesma je....ono ..sta reci
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Molena je napisao: Cikk pogodite o kome se radi  pa kaze ne pijem...ma sta ne pijem, i lupam uz ovakve hahah http://vocaroo.com/i/s0ir0vo2V1iTne znam ko je.. Al jbt...kako se drugima normalno cuje glas..a meni kao iz bunara...  ne samo kad pevam, nego i kad pricam Mozda je do mikrofona?
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
jok,do tebe je? sta zavija ta molena?
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
LaYa je napisao: jok,do tebe je? sta zavija ta molena? http://vocaroo.com/i/s15M4dihpOUA
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
LaYa je napisao: jok,do tebe je? sta zavija ta molena? kad bi znala kako si..ko li mi te dira hahahaha kokoska neka...i koke zavijaju jbt 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Molena je napisao: LaYa je napisao: jok,do tebe je? sta zavija ta molena? kad bi znala kako si..ko li mi te dira hahahaha kokoska neka...i koke zavijaju jbt  zavijaju kad imaju sta ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Julia je napisao: Molena je napisao: Cikk pogodite o kome se radi  pa kaze ne pijem...ma sta ne pijem, i lupam uz ovakve hahah http://vocaroo.com/i/s0ir0vo2V1iTne znam ko je.. Al jbt...kako se drugima normalno cuje glas..a meni kao iz bunara...  ne samo kad pevam, nego i kad pricam Mozda je do mikrofona? Kako ne znas ko je hahahah. Hajde jos jednom poslusaj 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|