Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
opaaaaaa,evo senke da li mislis da je senka dobar forumas
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Andjeo sa greskom je napisao: MeGi je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Tvoj prvi poljubac? Jel bio poseban,trapav-opisi?:D ni nije bio poljubac pravi prvo nisam ni shvatila kad je deckoprislonio njegove usne na moje, i kad sam skontala, odmah pomerila glavuu stranu a decko bio crnogorac ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) i kaze njemu moja drugarica sto je nisi poljubio i smuvao se sa njom a kaze on "A djeee jadan da je poljubim, jedino u celo" ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) idi bre....Gde Crnogorca taj ti se nece pomuciti...Trebala si ti Bosanaca prvo ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) a jbg sudbina losa bila
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
SHE je napisao: opaaaaaa,evo senke da li mislis da je senka dobar forumas Ne, jer bude online i spava
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
zevvvvvvvvv koji film ti je omiljen/
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Zašto je MeGi preterano samokritična ?
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
SHE je napisao: zevvvvvvvvv koji film ti je omiljen/ TRI METRA IZNAD NEBA
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Boss je napisao: Zašto je MeGi preterano samokritična ? Jer ima mana vise od talibana
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
ajde ljudi pitajte vi dalje megi neozbiljna je ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Senka je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Koliko licis na Natali Portman? Ljepša je Megi od Natali...odgovorno tvrdim  Verujem ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
MeGi je napisao: Boss je napisao: Zašto je MeGi preterano samokritična ? Jer ima mana vise od talibana Nabroj. ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
|