Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Andjeo sa greskom je napisao: Da li volis visoke momke? vise od mene da, malo ne bandere
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
MeGi je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Opet Megi po peti jubilarni put... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ..Udri Megi nismo te dobro upoznali ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) treba takmicenje ko je najvise sedeo na stolici  Gori guza.... Neka neka...sta da te pitam...ham jel si romanticna i jel volis navalentne momke ili stidljive?
Poslednji put menjao Andjeo sa greskom dana 17 Feb 2013, 02:07, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
opisi kako otprilike treba da izgleda tvoj momak fizicki? i da li takav postoji?
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Učiš li na greškama ?
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
da li cuvas romanticne poruke od svojih momaka u telefonu?
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
SHE je napisao: da li si romanticna i da li mastas o udaji? kako bi volela da te dragi zaprosi? jesam, al ne znaju to drugi, samo na forumu pokazujem romantiku ne znam kako, obicno sa neobicnim nacinom 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Andjeo sa greskom je napisao: MeGi je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Opet Megi po peti jubilarni put... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ..Udri Megi nismo te dobro upoznali ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) treba takmicenje ko je najvise sedeo na stolici  Gori guza.... Neka neka...sta da te pitam...ham jel si romanticna i jel volis navalentne momke ili stidljive? sredina, al bolje navalentan nego stidljiv jer stidljiva ja, stidljiv on sta da radimo kopamo bastu,sadimo cvece
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
da li volis debilasta pitanja ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
SHE je napisao: opisi kako otprilike treba da izgleda tvoj momak fizicki? i da li takav postoji? Je l znas glumca maria Casasa takav dobrone mora bas tako prezgodan, cakum pakum al ono visi od mene,taman, kosa, oci ,lep osmeh Postoji, jedan. Mladji od mene 2-3 godine ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Boss je napisao: Učiš li na greškama ? ne greske sluze da bi se ponavljale iznova
|
|
|
|
|
|