Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Pa kad pricas tako...kontam svrsit ce do kraja kako je krenula 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Ahahhahahahhahahhahahahha
Pazi Triletu potpisa...
ahahhahahahahahaahhahahahaha
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Molena je napisao: Pa kad pricas tako...kontam svrsit ce do kraja kako je krenula  Pa kako pricam ebem te bas.... 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Trile je napisao: nemojte mi Juliu zajebavat hajde i ti stidni...pusti nam malo glasica ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Julia je napisao: Molena je napisao: Pa kad pricas tako...kontam svrsit ce do kraja kako je krenula  Pa kako pricam ebem te bas....  reci mi toooooooo....i gotovo hahahahaha joj Julia ti si zmaj...nije ti Alka Vuica ni do koljena kod recitiranja ![[ass kiss.gif] [ass kiss.gif]](./images/smilies/ass kiss.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Trile je napisao: nemojte mi Juliu zajebavat Srce moje....ko to mene brani 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Bas imas seksi glas Mozes raditi na radiu S "Podne sa vasom Julijom" ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Julia je napisao: Molena..evo ti Brene
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Julia je napisao: ma volis ti hahahaha.... nije ta..al' moze i ta hahaha SuperiČka!!!!
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|