Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ko nema mikrofon a zeli ucestvovat nek se snimi na telefon,ono diktafon i pjevaaaj. i samo prebacite na komp 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
MeGi je napisao: Ko nema mikrofon a zeli ucestvovat nek se snimi na telefon,ono diktafon i pjevaaaj. i samo prebacite na komp  oli vise?!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Mene je sramota a i ne znam pjevati. Citala sam neku pjesmu , al ne mogu je pronaci kad mi ocita....
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Imal neko nekih zelja...evo pjevat cu po zeljama.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
ne znam ni ja,pa sta sad,zezamo se
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Molena je napisao: Imal neko nekih zelja...evo pjevat cu po zeljama. ja cu vam pricati price ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
MeGi je napisao: Julia se navukla zesce dobilo dete pravu igracku Hajdi aj meni otpjevaj Sta ce mi zivot bez tebe dragiii Vazno je da sam dobila..pa makar i igracku.. E posto ne znam da pevam , a da ne ,sa jedne strane ne izigravam budalu ,a sa druge da ne ispadnem pi**a, ja cu da recitujem... Evo..neki moji stihovi.. Sad jos nadjite Zlobnog da odsvira...i Molenu da odpeva...i to je to.. http://vocaroo.com/i/s0XdXgVrYt7i
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Laya imas osjecaj za ritam ja nemam....a to grozno zvucii, vjeruj mi. svi forumasi bi odmah deaktivirali naloge ali recitovacu Santa Maria de la Salute
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|