Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
SHE je napisao: volis li vise slano ili slatko i sta? Slano samo nek je meso 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
SHE je napisao: jel i dalje da stojim ![[smiley1290.gif] [smiley1290.gif]](./images/smilies/smiley1290.gif) tapkaj u mjestu
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
i sta rece jel mirise Afrika na nesto romanticno?
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
She jbt je l znas da prolazis kroz moje srce kaokrava kroz kukuruze lepotice moja aj na stolicu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Da li imas nekog tipa da mi nabacis? - Na kakva mjesta najvise volis izlaziti sa drustvom? - Kako bi se osjecala , prvo rekla....da ti decko u lice kaze "Raskidamjo, ja sam gej" Imam vise njih  ... ali mozes ti i sama. - U klubove i na koncerte...ili kuci kada svi spremamo veceru. - Mislim da bih se na prvu prvo opalila smijati 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: SHE je napisao: jao megi nadji momka pa se drzi za ruke koje vino volis? sta je bre she koji vrag opet sad ne valja aj pustite vi moja pitanja gledajte svoja JASNO! Necu pitati tu neka babuskasta i naravno cu se drzim za ruke, sta fali tome, ja sam romanticna ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Jesi Megi...romanticna si !! ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Sad da te neko zaprosi , je l bi pristala? Znas li kuvati? Imas liv ise uspjeha ili neuspjeha u zivotu?
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
awwwwwwwwwww srce moje ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
SHE je napisao: reci mi jel volis da slazes pazl? Ne volim...dosadno mi to.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Trile je napisao: obustavi !! hahaha...avatar ti je opet ludilo. Ok ...dosta pitanja.... Odgovorim na to sto ste postavili i da postavim sljedeceg.
|
|
|
|
|
|