Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
MeGi je napisao: -Ko je najvise isfoliran na forumu? - Volis li da koristis momke? - Kako s eoblacis kada ides na prvi sastanak, je l provokativno ili zakopcano sve? -Volis li da pleses? Sa kim sa foruma bi odigrala stiskavac? a sa kim kolo? - A to sam pisala vec...ali mjenjam misljenje. Ne mislim vise da je Ema ( priznam kad prmjenim misljenje)...ma mmnogi su foliranti. Mislim da je Andjelka isfolirana...Bubi pomalo...nije ona kriva, ja ne volim njanjave ljude...ko jos...Pitt svakako..She ponekad.. - Neeee, hahahahaha. ( iako ne znam na koju korist si mislila). - Ne provociram izgledom nikada...svi se fokusiraju na moje oci i pricu hahaha. Ma ne razmisljam o tome na taj nacin, oblacim se kao i uvijek. -Obozavam da plesem. - S tobom Megi  - S Juliom hahahah
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
LaYa je napisao: stani sa pitanjima sto jel neko zvoni na vrata ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ko je postavljao bolja pitanja SHE ILI JA stajem,kociiim auu al shkripi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
SHE je napisao: LaYa je napisao: stani sa pitanjima sto jel neko zvoni na vrata ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) postar,evo drugi put,idi otvori
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
evo je provokacija ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: - Da li te nervira kad te smaraju udvaraci? Kako ih se otarasis,na fin ili drzak nacin?
- Kako bi reagovala kad bi setala sa drugaricom i ugledala decka kako se drzi za ruke s drugom?
- Ne nervira..to me nasmijava. -Na fin uglavnom..obozavam klince i njihove upade..i uglavnom odu sa somijehom na licu i kazu..steta sto nisi mladja  - Jebala bi mu znanje hahaha...pitala bih ga 'jel ti to davno izgubljena sestra'  ...nemam pojma, ali mislim da bih vjerovatno nastojala da me ne vidi u to trenutku i da ne vidi da sam ga ja vidjela ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Molena je napisao: MeGi je napisao: -Ko je najvise isfoliran na forumu? - Volis li da koristis momke? - Kako s eoblacis kada ides na prvi sastanak, je l provokativno ili zakopcano sve? -Volis li da pleses? Sa kim sa foruma bi odigrala stiskavac? a sa kim kolo? - A to sam pisala vec...ali mjenjam misljenje. Ne mislim vise da je Ema ( priznam kad prmjenim misljenje)...ma mmnogi su foliranti. Mislim da je Andjelka isfolirana...Bubi pomalo...nije ona kriva, ja ne volim njanjave ljude...ko jos...Pitt svakako..She ponekad.. - Neeee, hahahahaha. ( iako ne znam na koju korist si mislila). - Ne provociram izgledom nikada...svi se fokusiraju na moje oci i pricu hahaha. Ma ne razmisljam o tome na taj nacin, oblacim se kao i uvijek. -Obozavam da plesem. - S tobom Megi  - S Juliom hahahah bolje ti sa Juliom stiskavac zamisli njene dvi bombe kad ti stanu na grudi leleee odmah toplo oko srca ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
SHE je napisao: ako kazem da se vecina folira na forumu da li se i ja foliram? da li je to iskreno? ili je nesto drugo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Foliras. Iskreno je. U stvari...ti ponekad nisi jasna..jer nekada se ponasas kao da si pala s kruske jbt.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
jel i dalje da stojim ![[smiley1290.gif] [smiley1290.gif]](./images/smilies/smiley1290.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
SHE je napisao: jao megi nadji momka pa se drzi za ruke koje vino volis? zimi -crno ljeti - bijelo
|
|
|
|
|
|