Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
- Da li te nervira kad te smaraju udvaraci? Kako ih se otarasis,na fin ili drzak nacin?
- Kako bi reagovala kad bi setala sa drugaricom i ugledala decka kako se drzi za ruke s drugom?
-
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
ako kazem da se vecina folira na forumu da li se i ja foliram? da li je to iskreno? ili je nesto drugo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
MeGi je napisao: -Ko je po tebi najpametniji forumas ( ne mislim po zavrsenoj skoli, nego ovako kroz pisanje, misljenje o necemu itd,kontas me  ) - Sta prvo uradis-kazes kad vidis da te neko ponizava? Pa onoliko koliko ko daje...hmmmm, Picard, Trile...Zex svakako, Laki, Julia sa dugackim postovima ( jbg ja to volim)...ima jos kvalitetnih forumasa sa dobrim stavovima... Trazim objasnjenje i pitam zasto i na temelju cega..odakle mu pravo...jesam dala povoda itd.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
jao megi nadji momka pa se drzi za ruke koje vino volis?
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
volis li vise slano ili slatko i sta?
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Da li imas nekog tipa da mi nabacis? - Na kakva mjesta najvise volis izlaziti sa drustvom? - Kako bi se osjecala , prvo rekla....da ti decko u lice kaze "Raskidamjo, ja sam gej"
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
SHE je napisao: jao megi nadji momka pa se drzi za ruke koje vino volis? sta je bre she koji vrag opet sad ne valja aj pustite vi moja pitanja gledajte svoja JASNO! Necu pitati tu neka babuskasta i naravno cu se drzim za ruke, sta fali tome, ja sam romanticna ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|