Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
kako se osecas kad ti neko kaze NE!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
MeGi je napisao: -Da li bi nekada ucestvovala u nekom kvizu? -Je l ti je bitnija ljubav ili karijera? -Koga bi najvise zelela upoznat sa ovog foruma, samo jednog ofrumasa izdvoji? - Bih..ucestvovala sam vec. - Moze oboje...iako je rijec karijera danas precijenjena..danas kada ljudi kazu karijera misle 'imati posao'..nazalost. - Ne mogu Megi jednog da izdvojim...stvarno je vise ljudi
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
da li si od onih koji su spremni da stanu na stranu slabijeg iako su svi protiv njega
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
-Ko je po tebi najpametniji forumas ( ne mislim po zavrsenoj skoli, nego ovako kroz pisanje, misljenje o necemu itd,kontas me  ) - Sta prvo uradis-kazes kad vidis da te neko ponizava?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
SHE je napisao: pa preskocila si neka pitanja! ajde ovako.... da li mislis da si sposobna da prepoznas neciji kvalitet kroz pisanje na netu i da li te je nekad taj osecaj prevario? Preskocila sma tvoje pitanje o fatanju za *u*icu samo..nisam uhvatila crnca slucajno za dupe.OKI  -Trudim se da prepoznam..ono koliko neko da, mora biti svjestan da se na temelju toga i zakljucuje. Da, prevario me svakako...priznajem. Ima par ljudi koji su me prijatno iznenadili...vremenom postanu otvoreniji i to mi drago kada vidim.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
SHE je napisao: kako se osecas kad ti neko kaze NE! A JBG...kao i svako valjda. Krivo mi. Ali i NE je za ocekivati kao i DA. Vise sam se puta sjebala na DA nego na NE..jer sam se upitala...a u pm, sta sada!? 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
-Ko je najvise isfoliran na forumu? - Volis li da koristis momke? - Kako s eoblacis kada ides na prvi sastanak, je l provokativno ili zakopcano sve? -Volis li da pleses? Sa kim sa foruma bi odigrala stiskavac? a sa kim kolo?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
LaYa je napisao: 16min Hvala sefice 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
SHE je napisao: da li si od onih koji su spremni da stanu na stranu slabijeg iako su svi protiv njega Jesam...kontriram samoj sebi. Jbg nije fer.
|
|
|
|
|
|