Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
-Jesi li nekad bila na nudistickoj plazi? - ako jesi kakos i se osecala (ne priznaje se odgovor golo) - Je l se "istopis" od nekih rijeci kad ti momak kaze, kojih? - Jesi li se nekad potukla sa zenskom osobom?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
da li je dobra intuicija vazna za posao kojim se bavis ili nesto drugo pre?
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
da li su ti moja pitanja glupa?
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
MeGi je napisao: -Jesi li nekad bila na nudistickoj plazi? - ako jesi kakos i se osecala (ne priznaje se odgovor golo) - Je l se "istopis" od nekih rijeci kad ti momak kaze, kojih? - Jesi li se nekad potukla sa zenskom osobom? -Bila..ali samo u toplesu. Kako sam se osjecala...pa sta znam, niko ni u koga ne gleda hahaha. Malo su smijesni oni stari ..uglavnom njemci kojima sve visi ko izguzvana spavacica, ali dobro..nisi tu radi drugih valjda. - Istopim ko kocka secera hahahah...pa daaaa, e sad nema tu posebnih rijeci..stvar je i momenta i osobe i rijeci. -Nisam nikada..ali sam jednoj samar opalila punim dlanom..i osjecaj je odlican.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
- Flertujes li tu na poslu?
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
SHE je napisao: da li je dobra intuicija vazna za posao kojim se bavis ili nesto drugo pre? Pa intuicija nije na prvom mjestu..ali moze da posluzi. Imas mogucnosti da istrazujes i da utvrdis jel te intuicija prevarila.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
SHE je napisao: da li su ti moja pitanja glupa? Nisu hahaha..jao lujke. Sta se zamarate kakva su vam pitanja..pitaj sta god ti pada na pamet.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: - Flertujes li tu na poslu? Flertujem...bezazleno.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
-Da li bi nekada ucestvovala u nekom kvizu? -Je l ti je bitnija ljubav ili karijera? -Koga bi najvise zelela upoznat sa ovog foruma, samo jednog ofrumasa izdvoji?
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
pa preskocila si neka pitanja! ajde ovako.... da li mislis da si sposobna da prepoznas neciji kvalitet kroz pisanje na netu i da li te je nekad taj osecaj prevario?
|
|
|
|
|
|