Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Boss je napisao: Da li si tolerantna ? Pa sad...nastojim biti. Posebno sa ljudima koji mi znace. I ovisi o kakvoj se toleranciji radi i u kakvoj situaciji.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Je l bi mogla zauvek ostati tu gde jesi?
Sa kim bi otisla na kafu, sa Brad Pittom ili Bubi? Ne bih. Sa Bubi svakako ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
da li boju koze dozivljavas kao afrodizijak/
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Koga bi najvise volela cuti kako pjeva , d apostavi kao ovo stos te vi postavljali? Kog muskog, koju zensku?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Molena lomi li te nostalgija?
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
molena jel smemo da te pitamo sve ili samo po nesto?
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Da li ti je iko ikada upao u sobu dok si vodila ljubav?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
LaYa je napisao: Sta su za tebe prave vrednosti? marama ili šal? sta ne volis na ovom forumu? sta volis? koga bi izresetala na stolici sa pitanjima da mora da odgovori na sva? - Ljudskost, humanost, humor..svasta pomalo...svi drugacije neke vrijednosti nose - Šal - Pogresno tumacenje..i sto se ljutnja i nesuglasica s jedne teme prenosi na sve ostale teme - Volim dosta forumasa...i smijeh - Picarda, Iskru, Senku
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Mojne je napisao: Molena je napisao: Julia je napisao: Da ti neki crnac ponudi sex..da li bi probala cisto da potvrdis one price o crncima sto kruze? Ne trebam cekat da mi crnac ponudi..e svasta Julka s tobom. Ako te zanima i bez cekanja nesto probas i utvrdis i potvrdis  ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) dobro, da li te jurio go crnac po plaži Nije
|
|
|
|
|
|