Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Julia je napisao: montoya je napisao: Koju bi destinaciju izabrala od ponuđenih?za god. odmor naravno..  Dubai Spanija Italija Egipat Grčka Spanija Croatia,,,
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:34 Postovi: 6875
|
Kad biraš kupaći kostim , da li izabereš jednodelni ili dvodelni?
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Molena je napisao: Boss ti ko neki redar ovdje..pusti zenu, sta ti je. Hoces ti opet.
Imas li idola? ( nisi mi odgovorila na to pitanje) Vjerujes li u crnu magiju? Pustis li dlake na svom tijelu preko zime ? Sta uradis kada ti na javnom mjestu gace upadnu u dupe i smetaju ti, jel ih nonsalantno izvuces iz guzice ili trpis? Idola..svoje roditelje..da budem pre svega covek..u poslovnom i nekom drugom smislu nemam.. Ne zelim da verujem.. Ne..jer ne podnosim dlake.. Posto nosim tange meni su gace uvek u dupetu..hehhehehehehhehehee 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
Poslednji put menjao Julia dana 16 Feb 2013, 22:55, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
montoya je napisao: Kad biraš kupaći kostim , da li izabereš jednodelni ili dvodelni? dvodelni..
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

|
da li više voliš belo zlato od žutog?
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
montoya je napisao: da li više voliš belo zlato od žutog? da..definitivno
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

|
Puštaš kosu preko ramena ili furaš kratku?
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
montoya je napisao: Puštaš kosu preko ramena ili furaš kratku? imam dugu kosu...vec duze vreme..a nekad sam furala kratku 
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

|
da li možeš uraditi "špagu"? Koji br. obuće nosiš? da li ti se sviđa kožni stil gardarobe?
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
montoya je napisao: da li možeš uraditi "špagu"? Koji br. obuće nosiš? da li ti se sviđa kožni stil gardarobe? tesko 38 ne bas..jedino kozne jakne
|
|
|
|
|
|