Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Molena je napisao: Kada ti se zadnji put neki muskarac upucavao? pre neki dan ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Boss je napisao: Julia je napisao: Uhhhhhhhhhhhh...valjda sam odgovorila na sva pitanja  Nisi na moje, da li si zapalila kuhinju ? nisam..sve je u redu 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Koja je tvoja neostvarena sexualna fantazija?
Da ti ponude 1.000.000 KM hahaha...znaci oko pola miliona EUR-a da li bi se slikala za Playboy?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Smatras li da si tracara?
Imas li idola u zivotu? Jesi probala ikada ista od droga?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Kada bi se nasla u situaciji da biras putovanje : sama na Maldive ili u Crnu Goru s prijateljicom sta bi izabrala?
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Molena je napisao: Koja je tvoja neostvarena sexualna fantazija?
Da ti ponude 1.000.000 KM hahaha...znaci oko pola miliona EUR-a da li bi se slikala za Playboy? hmm..pa ovako..sex na brodu..koji plovi.,i onako se ljusljuska,...dok se cuje sum talasa okolo..Ja vodim ljubav... Ne znam Moli..obzirom da je sigurno da mi niko nece ponuditi pola miliona Eura, prosto ne mogu iz te perspektive da posmatram...Prva misao mi je bila NE..ali zato sto znam da se to ne moze desiti..A da se stvarno nadjem u toj situaciji..i da mi se pruzi mogucnost da obezbedim svoj zivot i zivot svoje porodice..a da se zauzvrat slikam...jednostavno ne znam..Mislim da bih se kosultovala sa svojom porodicom..ako bi oni mogli da podnesu...onda mozda i bih...Opet zarad njih..
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
da li bi izlupetala po nekad nekog sa foruma i zasto?
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Molena je napisao: Smatras li da si tracara?
Imas li idola u zivotu? Jesi probala ikada ista od droga? pa..mislim da nisam..pogotovo u ovom realnom zivotu.. Jesam jedno travu..i imala takav trip da nikad vise nisam pozelela ni da sedim blizu onoh koji puse..
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
SHE je napisao: da li bi izlupetala po nekad nekog sa foruma i zasto? Trenutno NE..
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
pazi ovu molenu,sto navalila ko zec na kupus  Omiljeno cvece,zuta ruza...jedan ili vise komada?
|
|
|
|
|
|