Autoru |
Poruka |
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Žex je napisao: @Pic
Postoji, veruj mi... Ima jedna osoba koju ste viđali i viđate je na tv-u.
Reci mi koliko si godina imala kada si naučila da plivaš ma nema šanse, ljudi nesvjesno lažu lažu sami sebe msm da je negdje 8 puta na sat prosjek
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Žex je napisao: @Pic
Reci mi koliko si godina imala kada si naučila da plivaš i bas ima toliko vremena da forumasi ovde sa nama obicnim smrtnicima...Verovatno izmedju dva pojavljivanja na TV-u 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Boss je napisao: Ko ti je na forumu intrigantan, a ko previše otvoren ? hmm..pa eto i ti si mi intrigantan... Danijela je otvorena..tj TWilight..
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
MeGi je napisao: Žex je napisao: @Pic
Reci mi koliko si godina imala kada si naučila da plivaš Auuuu Zex ti ces na stolicu da saznamo ko je ta persona ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Hah, ne vredi vam ni da me vežete i da me mučite... Otkriti vam neću Mogu vam reći da si tu osobu viđaš često na tv-u. ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Julia je napisao: 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Picard citaj Juliu,rekla je da postavljam extra pitanja jos + ozbiljna Crkni od ljubomore sad -Je l ti fizicki izgled kod muskarca na prvom mjestu? - Primjetis li na sebi da sto postajes starija postajes pametnija? -Pitt je mene ovo pitao , pa sad ja tebe ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Je l ti bitna velicina?-znas vec cega Zasto se o tome sve vise prica, pa cak i na tv-u?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Julia je napisao: Žex je napisao: @Pic
Reci mi koliko si godina imala kada si naučila da plivaš i bas ima toliko vremena da forumasi ovde sa nama obicnim smrtnicima...Verovatno izmedju dva pojavljivanja na TV-u  Nisam rekao da dolazi često. Toliko. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Žex je napisao: MeGi je napisao: Žex je napisao: @Pic
Reci mi koliko si godina imala kada si naučila da plivaš Auuuu Zex ti ces na stolicu da saznamo ko je ta persona ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Hah, ne vredi vam ni da me vežete i da me mučite... Otkriti vam neću Mogu vam reći da si tu osobu viđaš često na tv-u. ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif) Mladja-starija? Lijepa za gledat? ili bolja za slusat? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Picard je napisao: Žex je napisao: @Pic
Reci mi koliko si godina imala kada si naučila da plivaš ma nema šanse, ljudi nesvjesno lažu lažu sami sebe msm da je negdje 8 puta na sat prosjek Ma video sam rođenim očima. Oči ne lažu... Isto k'o ti sa smokijem... Nije montaža
|
|
|
|
|
|