Autoru |
Poruka |
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Вучица je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Da li te mozda privlace osobe istoga pola? ИскљуЧиво Ем ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Molena bre sa tom tetkom si i mene zeznula ja mislila ti stvarno mislis na tetku neku kod nas se kaze "Tetka iz Crvenke"
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Kako bi reagirala kada bi ti zabranili da udjes u neki klub jer izgledas mladje od 18 godina a nemas dokumente: rekla bi Hvala na komplimentu i otisla, ili bi se posvadjala?
Kako bi reagirala kada bi neko na forumu prosuo trac o tebi...da li bi se pravdala, ili bi ga ignorirala?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Molena je napisao: Kopas li po nosu kada te niko ne gleda? Jesi li ljepila zvake ispod klupe u skoli? Jesi li ikada ista ukrala kao klinka u prodavnici?
Zivis li sama ili u zajednici sa roditeljima? Jesi ikada imala muskog cimera? Da li si ikada bila na maskenbalu i kako si se namackarila? Sta mislis o kreditima? Ima li forumasa o kojima razmisljas i kada ugasis komp? Обратићу пажњу па ти јављам, мада није искључено И испод столице Да, чоколадну бананицу ал је ова рекнула мами па сам добила шљагу Ћивим са мајком. Нисам имала цимаера никада, живим у свом стану. Да у Бонафидесу као Зечица ![[lola.gif] [lola.gif]](./images/smilies/lola.gif) ни данас у то не могу да поверујем, ал тако је Зло како се не мош сагледати Када се смејем до суза да, када се сморим не
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
ja ne volim da prekidam ali 'ocu, heheh
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
MeGi je napisao: Molena bre sa tom tetkom si i mene zeznula ja mislila ti stvarno mislis na tetku neku kod nas se kaze "Tetka iz Crvenke" eto ovo je ona tema..prednosti i mane forumske komunikacije zato se ljudi i ljute jer pogresno skontaju a nece da pitaju hahahah znaci mislimo na zenske dane..koje mrzimo ali kojima se veselimo 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Andjeo sa greskom je napisao: Вучица je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Da li te mozda privlace osobe istoga pola? ИскљуЧиво Ем ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) упућујем те на тему Ово нисте знали о мени... па ће ти бити јасно ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: Kako bi reagirala kada bi ti zabranili da udjes u neki klub jer izgledas mladje od 18 godina a nemas dokumente: rekla bi Hvala na komplimentu i otisla, ili bi se posvadjala?
Kako bi reagirala kada bi neko na forumu prosuo trac o tebi...da li bi se pravdala, ili bi ga ignorirala? Ма ижљубила би бају на један Трач о мени, пази ако је неки еротске садржине и где сам ја фам фатал о пријало би ми а неки типа мељем зубима тек да нешто кажем. пих вероватно би само отишла са те теме
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Trile je napisao: ja ne volim da prekidam ali 'ocu, heheh ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
|