Autoru |
Poruka |
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Da li mislis da si se navukao na forume?
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Najlepsi grad Srbije je....?
Mislis li da ovdje treba da se postavljaju provokativna pitanja i da se zato zove vruca stolica?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
MeGi je napisao: Boss je napisao: MeGi je napisao: Zasto volis biti na vrucoj stolici?
Da napises nesto u nadi da ce neka odredjena osoba procitat, ili cisto radi zabave ili da filozofiras? To bi značilo da i ti voliš, i da si i ti iz istih razloga jer smo oboje bili 2 puta. A odgovor je - zato što niko ne želi. Da bi ti pročitala i virtuelno se zaljubila u mene. ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) Ako dajes ovakve odgovore , ne trebas ni odgovarat. Pitam te lepo, ne radi se o meni, jer pitanja nisu za mene, niti odgovori vezani... vec za tebe.... Mala MeGi, odgovor na oba pitanja je u sredini. ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif) Ostalo je zajebancija. Mislim da je smešno što mi savetuješ kako da odgovaram, jer sam ti odgovorio na sva pitanja dok ti meni nisi. ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Andjeo sa greskom je napisao: Da li mislis da si se navukao na forume? Daleko sam od toga, što ne znači da neću ( pu pu pu ).
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
jesam.
Je l tvoja uvjek mora biti poslednja?
Slusas li turbo folk?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Najlepsi grad Srbije je....?
Mislis li da ovdje treba da se postavljaju provokativna pitanja i da se zato zove vruca stolica? NS Ja sam za.
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Sta da pitam kad vec sve znam Da li si imao klona na forumu na kojem smo se upoznali i koji je bio? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
MeGi je napisao: jesam.
Je l tvoja uvjek mora biti poslednja?
Slusas li turbo folk? Ne nisi, mala MeGi. Samo kad sam u pravu. Slušam sve osim opere i izvorne.
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Andjeo sa greskom je napisao: Sta da pitam kad vec sve znam Da li si imao klona na forumu na kojem smo se upoznali i koji je bio? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Nisam.
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Da li si nekoj forumasici poslao svoje nud fotke?
|
|
|
|
|
|