|
Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Najgora je napisao: ne mislim...samo zapitkujem bez neke dublje analize
da li se lako uvrediš? da li se svetiš? koliko često pretpostavljaš? da li se tvoje pretpostavke obistinjuju? da li si se susretala sa manijacima na netu? ne,ne vredjam se,ovo sto vidite kad ja sizim,ja nisam besna ili uvredjena,ja sam jednostavno takva,prsnem za sekund,izlajem i to vam je to,ajmo dalje ne,al sam zlopamtilo uh,retko,trudim se da to ne radim jer to nije dobro,obicno se uvek ispostavi da nije tako,cekam da budem sigurna ne pretpostavljam,rekoh,cekam da budem sigurna u nesto kako mislis manijacima? ima ovde svasta,al da me neko proganja ili nesto slicno,jok
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Najgora je napisao: jesi li intuitivna? ko i svaka zena,oslanjam se na sesto culo cesto,al nikad potpuno
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
Šta može da te uvredi? Da li ti se često dešava da pogrešno shvatiš "trpanje"  Da li više voliš žensko ili muško društvo? Jesi li se sa nekim posvadjala i da te to stvarno iznerviralo? Da li razmišljaš o članovima kada nisi online?
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
casual je napisao: si kupila aroniju? jesam,biomaticni sok,800 dinara
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

|
Koliko često lažeš? Šta uglavnom kriješ? Da li imaš lažan profil negde? Koliko se poistovećuješ sa svojim avatarima?
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Najgora je napisao: Šta može da te uvredi? Da li ti se često dešava da pogrešno shvatiš "trpanje"  Da li više voliš žensko ili muško društvo? Jesi li se sa nekim posvadjala i da te to stvarno iznerviralo? Da li razmišljaš o članovima kada nisi online? hm,licemerje vise nego laz me vredja,laz i oprostim,ovo drugo ne uvek shvatim kako treba,samo nekad senamerno pravim e volim kombinovano,onda je tu dobro zezanje,ja ovde mislim na rl,upadamo jedni drugim u rec,kreveljimo se,naklapamo... naravno da jesam i ovde i rl,ako na to mislis desi mi se da se setim nekoga ili me nesto asocira
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Najgora je napisao: Koliko često lažeš? Šta uglavnom kriješ? Da li imaš lažan profil negde? Koliko se poistovećuješ sa svojim avatarima? trudim se da to ne radim,al to radim kad lazem decu,deda mraz,zeka pojeo slatkise jer preteruju,a sto se tice ozbiljnih situacije,pokusam sve da upakujem da nikog ne povredim....istina ispliva pre ili kasnije...a sto se tice mene direktno i neke osobe kazem uvek otvoreno ne,nemam moj avatar je neko trenutno stanje mene,uglavnom,,,ovaj sad i ne,svidja mi se,zato dugo ne traju
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

|
jel dosta? 
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
jel tebi dosta 
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 19 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|