Autoru |
Poruka |
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
LaYa je napisao: pitaj,j amogu samo da vas zastitim pa ne kazem sve  ako pitam ko te nervira i koga ne voliš kako li ćeš odgovoriti ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

|
Da li prepisuješ teme sa drugih mesta? Da li se lako prilagodjavaš na drugim forumima ili više voliš konfornost poznatog mesta? Koji bi bio razlog da odeš sa ovog foruma? zašto forum a ne fejs?
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

|
Da li si nekad imala strah od nekog forumaša? Da li te je bilo strah da nekog upoznaš? Da li su ti ikad proradile emocije preko ekrana? Koje ti je najduže druženje sa nekim online?
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Najgora je napisao: Da li prepisuješ teme sa drugih mesta? Da li se lako prilagodjavaš na drugim forumima ili više voliš konfornost poznatog mesta? Koji bi bio razlog da odeš sa ovog foruma? zašto forum a ne fejs? balasevic nije prepisan,vise citiran ako na to mislis,ovu temu je vucica dala ideju al valjda nije smela da otvori,tema oglas je potekla iz kafane...ni nemam ja vise otvorenih tema ne mogu da postignem vise foruma,kao neki pa zato mi se i ne ide...pokusala sam otici na dva,na jednom vladaju zene preko 50 pa se zato nisam uklopila a na drugom sam pokusala biti pa su me odmah naguzili,bez dobar dan...i to posle saznam da je osoba odavde,,,al dzoracemo se mi jos fejs je dosadan,kao novine,odem,procitam...nemam pojma
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
da li mislis da se ljudi raduju vise tudjoj nesreci ili sreci?
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Najgora je napisao: Da li si nekad imala strah od nekog forumaša? Da li te je bilo strah da nekog upoznaš? Da li su ti ikad proradile emocije preko ekrana? Koje ti je najduže druženje sa nekim online? ne,sto bih,pa nece me kroz monitor sekirom opaliti uvek imas neki strah ne prave emocije,nego simaptisanje pisanja i nacin sale sa iskrom...vise od 3 god,sa malim prekidom
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
SHE je napisao: da li mislis da se ljudi raduju vise tudjoj nesreci ili sreci? e pa sad to zavisi od osobe do osobe mali ljudi,neispunjeni,zavisni,ljubomorni i nesposobni da sebi naprave ono sto ti imas ce uvek da se raduju kad nisi dobro
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

|
ne mislim...samo zapitkujem bez neke dublje analize
da li se lako uvrediš? da li se svetiš? koliko često pretpostavljaš? da li se tvoje pretpostavke obistinjuju? da li si se susretala sa manijacima na netu?
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

|
|