|
Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
ovo upadam zbog lazinih pravila u hodu A za pica nemam ni jedno pitanje
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Bradpresto Pitt je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Pa kako da ga upoznam ako ga ne pitam Pitaj ga na pp,i sve ce ti reci,pa to je bar lako!! Necu da kradem tvoje fore ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Zlato,nisu to fore,rekla si da kako ces znati ako ne pitas,a ja kazem pitaj ga na pp,pa kako si samnom ppeisala onda,mos i snjim,i onda ces sve saznati,to ti kazem,,,, Mislis na ono kad sam te lozila da mi je Boske ex muz ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
Poslednji put menjao Andjeo sa greskom dana 16 Feb 2013, 13:43, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:34 Postovi: 6875
|
Bradpresto Pitt je napisao: Ja kad hocu nekoga iskreno pitati nesto,pitam ga na pp,sve ostalo je samopromocija,,,, jel ti je dala neka kad si je pitao? ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
mene bas zanim jel nesto kreso ova pitanja nisu zbog onog koji sjedi vec zbog nas koji pitamo
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Slusajte vas dve,malo da se smirite,niko vama nije rekao da ne smete i sta smete a sta ne,procitajte sta je Picard rekao i sta sam ja rekla. Trudila sam se da ASG objasnim zasto je to rekao a ona meni vrati sa Vip ekipom...e draga moja,prestani da se tripujes i umisljas,ako hoces igraj se a ako neces nemoj. Covek iz najbolje volje ispadne g**no. Terajte se.
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
montoya je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Ja kad hocu nekoga iskreno pitati nesto,pitam ga na pp,sve ostalo je samopromocija,,,, jel ti je dala neka kad si je pitao? ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Je svaka,kad se lijepo zamoli,sve se dobije,,,,,hahahahahah
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif) jel u vas dve spadam i ja treca
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
LaYa je napisao: Slusajte vas dve,malo da se smirite,niko vama nije rekao da ne smete i sta smete a sta ne,procitajte sta je Picard rekao i sta sam ja rekla. Trudila sam se da ASG objasnim zasto je to rekao a ona meni vrati sa Vip ekipom...e draga moja,prestani da se tripujes i umisljas,ako hoces igraj se a ako neces nemoj. Covek iz najbolje volje ispadne g**no. Terajte se. E bas necu ![[smiley1627.gif] [smiley1627.gif]](./images/smilies/smiley1627.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
ne ti Ema,ovo je vazilo za she i asg kao da im zdrav zub vadim
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Lijepa rijec i željezna vrata otvara,,,,
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 19 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|