| Autoru |
Poruka |
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
vuja kojic je napisao: Najgora je napisao: samo se vi volite...al' vidiš da diže tašnu na mene ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) ma to je figurativno......i ja sam tiganjom bio voljen  Ceniš da treba da je cepnem tiganjem i iskažem joj ljubav Layo hoće Trile da se bijemo nas dve a on da gleda i uživa ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
šta će da budne ?
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
samo da prvo napravim blato pa onda da se tabate
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
ko se taba ? nista ja n emogu da vas povatam ovde ......
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
kao da ce ope' da crkne ovde sve ajde da se mi pre toga lepo ispozdravljamo svako sa svakim
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
otkad laya više ne vadi tiganj ja ne znam šta je sreća
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
svi vole moje hladno oruzje 
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

|
Trile je napisao: kao da ce ope' da crkne ovde sve ajde da se mi pre toga lepo ispozdravljamo svako sa svakim jes pa da nabijamo broj postova zarad ovih zvezdica ispod lukav si ti
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Nikita je napisao: ko se taba ? nista ja n emogu da vas povatam ovde ...... ni ja vala ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

|
Iskra je napisao: Nikita je napisao: ko se taba ? nista ja n emogu da vas povatam ovde ...... ni ja vala ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg) otkud to? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|